Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(2) -
Umarim bu guzel dizinin 3 ncu sezonunu ceviren bir arkadas cikar.


default avatar
(1) -
Severek takip ettiğim bir polisiye dizi, özellikle Bosch'un müzik tercihlerine bayılıyorum. 3. Sezon Türkçe altyazısını merakla beklemekteyim.
9


default avatar
(19) -
Çoğu diziseverin farkında olmadığı gerçekçi bir dizi.
10


Yorumlar (29)
avatar
(293) -
dizi hiç bozmadan buraya kadar geldi, şimdi tarz değişikliği olacak gibi bakalım. Her yerde son sezonu dense de bana bitmedi gibi geliyor, belki de bir film ile kapanış olabilir.
8


avatar
(235) -
İzlenmemiş film yeni filmdir.

Tesadüf keşfetmekle beraber ve ilk sezonu izlemiş biri olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim. Gerçek hayatlarıymış gibi oynanan oyunculuklar, sadelik, olmayan abartı, vs.vs... Mare of Easttown'da böyle bir diziydi. Onu da çok beğenmiştim.

Bu gidişle tüm sezonu izleyeceğiz. Gece 23:00'dan sonra yeni bulmuş maden gibi iki bölüm, iki bölüm devam. Şimdilik bu kadar. Sezonu tamamlayınca bir iki kelam daha ederiz. Şimdilik bu tarzı sevenlere tavsiye olunur. İyi seyirler...
8


default avatar
(62) -
Kıyıda köşede ismi anılmayan benimde şans eseri amazon primede karşılaştığım bir dizi.
7. sezonu şimdi bitirdim. Ne yazıkki bitti Sümüklü
Bosh kendine yakışır bir kapanış yapmış. Hiç sıkılmadan izledim her bir karakter rolunun hakkını vermiş.
Polisiye sevenler için. Tavsiyem kesinlikle izlemeniz yönünde olucaktır.
9


default avatar
(10) -
Çok kaliteli bir polisiye. 4-5 farklı olay aynı kurguda devam ediyor, polis teşkilatı ve politikacılar dizinin içine ustalıkla yerleştirilmiş. Oyunculuklar, yapım ve müzikleri çok kaliteli. Benden 9 alır.
9


default avatar
(65) -
son derece harika, sürükleyici bir dizi. aksiyon olmadan da bir dizi nasıl akıcı olur bu dizi ile öğrenebilirsiniz. Titus Welliver başta olmak üzere tüm oyunculuklar da çok iyi. bölümler hiç sıkmıyor, kısır döngü haline girmiyor. 2016 da başladım izlemeye her hafta bir bölüm izliyordum çabuk bitmesin diye.
8


avatar
(69) -
Nadir olan çok kaliteli polisiye dizilerden bir tanesi, 6 sezon nasıl bitti anlayamadım.
8


avatar
(169) -
Dizi çok gerçekçi ve titus welliver çok iyi oynuyor. 7. sezonu ile veda edecek keşke etmese. Final yapacak olması her ne kadar üzse de
Sürprizbozan: Göster
9


default avatar
(101) -
Karantina günlerinde dizi ilaç gibi geldi. kurgusu güzel. her sezonun ilk bölümünü iyi izleyin sonradan oraya atıflar oluyor. bu diziyi beğendiyseniz iki tavsiye girdim. onlarda bi bakın derim.
8


default avatar
(118) -
Polisiye diziler içerisinde sizi hikayenin içine alabilecek en iyi kurguya sahip dizi bence. İzleyin şans verin. İnanın sağ tarafta Top 10 dizi bölümünde ilk 3 sırada olması gereken bir dizi . Değeri bilinmiyor maalesef
9


avatar
(276) -
Ben ilk 5 sezonunu izlemedim açıkçası. 6 sezonu dün akşam 22:00 ile 04:00 arası bitirdim , 45 dk lık 10 bölümden oluşuyordu sanırım. Gayet keyifli,yavaş ilerleyen,gerçeğe yakın ,oyunculuklar yerinde, öyle çok uçuk kaçık yöntemler sunup inandırıcılıktan uzaklaşan bir dizi değil. Vaktim olursa ilk sezonundan başlamayı planlıyorum açıkçası. Tavsiye ederim ben baya beğendim.
7


default avatar
(218) -
Titus Welliver Twitter hesabından dizinin 5. sezonu ile birlikte final yaptığını açıkladı. Dolayısı ile aslında 6.sezonun çekilmesi bekleniken maalesef dizi yayından kaldırılmış oldu. Çok kişiyi sürüklemese de yine polisiye severler için güel bir dizi daha bitmiş oldu.
7


avatar
(319) -
Bosch bugüne kadar fark etmeyenlerin hemen başlaması gereken bir dizi.Gösterişsiz ve gerçeğe yakın anlatımıyla polisiye severler için bulunmaz nimet..
10


default avatar
(6) -
5. sezon bir çırpıda bitti. Bu sezon en iyisiydi diyebilirim. Çok sürükleyici bir sezon olmuş.
6.sezon için 1 sene daha bekleyecekmiyiz şimdi.
10


avatar
(293) -
sezonları biriktirerek izliyorum, her sezon ağır ve kasvetli havasına alışmam zaman aldığından izlemeyi erteliyorum, ama izlediğim her sezon sonunda tekrardan bittiğine üzülüyorum.. işte böyle bir dizi.
8


avatar
(415) -
Alışılagelmiş polisiyelerden farklı gerçekten de. Ana karakter olsun hikaye olsun karanlık bir yapıya sahip. Bu da çok farklı ve izlenir kılıyor diziyi.
9


default avatar
(19) -
Çoğu diziseverin farkında olmadığı gerçekçi bir dizi.
10


default avatar
(3) -
3. sezon ceviren olursa cok iyi olur. Platformun 3-4 dizi arasından secilen ve devam edilen dizisi. Polisiye turunde oldugunu dusunursek çok iyi bir dizi iyi ki denekler bu diziyi secmiş.


avatar
(222) -
'Bosch' Amazon'un pilot bölümünü yayınladıktan sonra anketleri ve talepleri değerlendirip uzunca bir süre bekletip yayına aldığı bir 'Connelly' uyarlamasıydı.Los Angeles Times için polis muhabirliği yaparken yazdığı ilk kitabıyla Edgar Ödülü alan Michael Connelly, aslında Clint Eastwood tarafından yönetilen 'Kan Bağı' ve Matthew McConaughey'in başrolünde olduğu 'Güneşin Karanlığında' filmlerinden ve elbette birçok polisiye kitabından aşina olduğumuz bir isimdi. Her sezonu on bölümden oluşan dizinin bir sezonu serinin ortalama üç kitabını kapsıyor. Umarım yirmiyi aşkın kitaptan oluşan bu serinin tamamını bu kadro ile izleyebiliriz. Her sezonu izledikten sonra polisiye sever dostlara kısa bir tavsiye yazma ihtiyacı hissettirecek kadar beğendiğim dizinin en belirgin özelliklerinden birisi bu tarz yapımlarda gördüğümüz ve ısınamadığımız vitrin tiplerin (karakter demiyorum) olmaması. Yan rollerden tanıdığımız oyuncuların doğala yakın performanslarıyla The Killing sonrası keyifle izlediğimiz bir polisiye oldu. Üçüncü sezonda baba kız ilişkileri, kesişen bazı cinayet davaları, Bosch ve ortağı arasında yaşanan bir güven bunalımı, departman üyeleri arasındaki inişli çıkışlı ilişkiler ve elbette Bosch'un vazgeçemediği takıntısı annesinin ölümünün ardındaki sır perdesini aralama çabalarına dair keyifli hikayeler var. Herkese iyi seyirler dilerim...
9


default avatar
(1) -
Severek takip ettiğim bir polisiye dizi, özellikle Bosch'un müzik tercihlerine bayılıyorum. 3. Sezon Türkçe altyazısını merakla beklemekteyim.
9


default avatar
(2) -
Umarim bu guzel dizinin 3 ncu sezonunu ceviren bir arkadas cikar.


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film