Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
default avatar
(6) -
İticiliğin kelime anlamı Amy Schumer ve leş komedisi. Judd Apatow filmografisinin en kötüsü. Asıl komedi aldığı adaylıklar.


default avatar
(23) -
Yorumları okuduktan sonra izledim, bence fena değil. Ben bazen 2 saat bu tarz filmleri arıyorum izleyecek, başka hiçbir filmi lzleyesim gelmiyor. öyle bir zamanda izlenecek filmlerden. Lebron'un oynaması falan da güzeldi yani.
6


avatar
(3699) -
Aşk her şeyi affeder mi? Bunu anlatmak isterken batırmışlar mı biraz ne! Müzikleri hariç film çokta sarmadı beni açıkçası.
4


default avatar
(8) -
bir film ne kadar kötü olabilir.....izle gör..
3


avatar
(58) -
son zamanlarda izlediğim en kötü filmlerden biiriydi. Amy Schumer çok kötüydü. Komedi Romantik olmasına rağmen filmde hiç gülmedim. Oyunculuklar yerlerde sürünüyor. Filmi izleyip boşuna vakit kaybetmeyin Filme puanım 3 o da sırf Lebron James var diye yanlış anlaşılmasın.
3


avatar
(49) -
Güzel bir filmdi,ama öyle çok beklentiyle izlenmez.Bir de filmde az bi miktar +18 sahne vardı,o yüzden puanım 7/10.
7


default avatar
(100) -
Başrol oyuncusu başta kötü gibi gelsede ilerleyen zamanda alışıyosunuz bazen güzel bile gözükebiliyor Çok Mutlu . LeBron James'in oynaması +1 puan , komik sahneleri var . Kesinlikle kötü degil İzlenebilir.. (( 6.5 ))
6


avatar
(8400) -
ortalama bir romantik komedi filmi... bolca sporcu var içinde onları görmek hoş yoksa filmin nereye gittiği ne olduğu az çok belli. bir de az biraz da olsa +18 görüntüler mevcut hani sevmeyenler için belirteyim dedim Gülücük


avatar
(1086) -
Kötü bir Bridget Jones taklidi gibi görünüyor.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film