Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
default avatar
(323) -
Mahsun’un filminden sonra dizisi de başarılı olmuş. Diyaloglar, olay örgüsü, karakterler çok iyi. Komik de. Devamı gelecek diye düşünüyorum. Tabi çıtayı düşürmeden.
7


default avatar
(174) -
Ya hadi "Hung" dizisinden birebir senaryoyu alıp yerlileştirmişsin onu anlarım da başroldeki kadın oyuncu olan Tanya'nın neden birebir aynısını bulup başrolde oynatmışsın be adam, bari biraz özgün olsaydınız.

Diziye gelecek olursak ben Mahsun'u Röportaj Adam videoları sayesinde çok sevmiştim, kendine ait bir espri anlayışı vardı ancak dizide görüyorum ki amatör skeçlerinde neredeyse bütün esprileri kullanmış olacak ki dizide kullanmaya espri kalmamış. Espri olmayınca ne olacak; sürekli küfür ile güldürmeye çalışma olacak, bel altı espriler havada uçuşacak, klişe yanlış anlama esprileri olacak... Ünlü olmadan önce daha kaliteli mizah anlayışı vardı...
2

Cevaplar (3)
avatar
(175) -
Senaryo: Ögünç Ersöz
Yönetmen: Ömer Sinir
Bunun daha farkında olmadan esprileri Mahsun Karaca'ya atfetmek zaten bence en başta yersiz eleştirileri ele veriyor.
Küfürün çok olduğu bir dünyayı en doğal manzaralarıyla saçmalaştırmayı başarmış böyle bir yapıma "küfür ile güldürüyor" demek, "Benim nöronlarım esprileri kaldıracak bağlantı zincirini oluşturamıyor" demenin farklı bir tarafı. Şahsen benim en fazla güldüğüm sahneler genelde küfürsüzdü.
Hung'a baktım, farklı bir jigololuk hikayesi, esinlenilmiş midir bilemem, sonuçta her polisiye roman bir cinayet çözme paydasında buluşabilir.
Ancak izlediğim dizi, bir yabancı diziden eser barındırmayacak kadar iyi sindirilmiş, özgün nitelikleri olan bir dizi. Uyarlama olsa bile kendine has nitelikleriyle öne çıkan çok başarılı bir dizi.
Yersiz yorumlara kurban edilmeyecek kadar güzel.
10


0
| Bildir
avatar
(8408) -
Efsaneydi röportaj adam yaa… Benim favorilerim taksicilerin dövdüğü koca, eşi temizlik hastası koca Gülücük


0
| Bildir
avatar
(8408) -
Diziyle alakalı sadece esinlenme olayına katılıyorum, onun haricinde çok iyi, tabi bence… Saygılar Gülücük


0
| Bildir


avatar
(8408) -
Thomas Jane/Jane Adams başrol oynadıkları Hung dizisinden aşırı bir esinlenme var, izlemeyenler için çok sağlam dizidir! Mahsun’un dizisi onun Adana versiyonu fakat gayet iyi… Muhabbetler, diyaloglar, duvar yazısı gibi saptamalar… Mahsun bize bunlarla gel, on numara beş yıldız, en azından şimdilik…

Cevaplar (1)
avatar
(8408) -
Sarı karakteri nasıl farklı, adam bildiğin ağızda hoş bir tat bırakıyor. Hayır sarı diyorlar, har tarafı siyah!!! Gülücük


0
| Bildir


default avatar
(1) -
İlk bölümü seyrettim, konusu itibariyle (https://www.imdb.com/title/tt1229413/?ref_=ttep_ov) "Hung" dizisine çok benzer hatta aynı desem yeri, ama bu kalabalıkta kaynar arada Gülücük


default avatar
(1) -
İlk iki bölümün özeti olarak son zamanlarda güldüğüm nadir komedilerden. Akıştaki tespitler ve espriler çok güzeldi. Devamını bekliyorum..
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film