Giriş Kayıt
Yorumlar (2)
default avatar
(135) -
Yönetmen ben slasher sanat filmi çekeceğim, konu ve diyaloglar önemli değil demiş herhalde, bir de filmin yarısı adamın yürüyüşünü izlemekle geçiyor bu da sıkıyor açıkçası.
Hakkını yiyemeyeceğim kısımlar, slasherın suratı ve birkaç fena/başarılı öldürme sahneleriydi. Fakat sadece o kadar, geri kalan her şey saçmalıktan ibaret.

Bu saçmalıklar;
Sürprizbozan: Göster


avatar
(540) -
13. Cuma'yı bilmeyen yeni nesil için çekilmiş sanırım. Göl, ölmeyi bekleyen bir grup genç, katilin trajik geçmişi, maske, önüne geleni öldürme gibi fazlaca detay 13.Cuma ile benzerlik gösteriyor. Yalnız 43.dk daki öldürme sahnesi inanılmazdı, böyle bir sahneye yıllarca slasher film izleyen biri olarak hiç rastlamadım. Sahne fazla hardcore ve çekimler oldukça kaliteli idi. Finali vasat. Abartılacak bir film değil muadili çok var.


avatar
(614) -
Festivallerde bolca dolaşmış ve övgüler almış ama bence abartılmış bir film. İzlerken bir tık da sıkıldım. Film bir psikopatın yürümesinden ve bir kaç mide döndüren sahneden ibaret sadece. Bu tür bence 80'lerde miadını çoktan doldurdu. Yeni ve vurucu şeyler katılmadığı sürece slasher türü günümüzde çalışmıyor. Vurucudan kastım da abartılı şiddet sahneleri asla değil!
2


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film