Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
default avatar
(83) -
Eski türk filmlerinde kaza sahnelerinde daglari bayirlari ceker kamerayi sallarlardi ya bunda da yaratik milleti yerken aynisini yapiyorlar.
4


avatar
(322) -
Film mantık hatalarıyla dolu, sanırım filmin en güzel yanı kısa olması diyebiliriz.
Sürprizbozan: Göster

Vakit geçireyim biraz güleyim diyorsanız izleyin.
5


avatar
(3699) -
Filmi izlemezseniz hiç bir şey kaybetmez hatta boşa sinirlenmemiş olursunuz.
4


avatar
(10) -
filmi izledim yow yow bu nedir arkadaş? senin elinde yırtıcı bir yaratığın var ve 3 kuruşluk tahta çakılan camdan içeri giremez hahahahaha ama istediğinde kapı kırabilir..
4

Cevaplar (1)
avatar
(157) -
aynen .öyle birşeyin üflese yıkacağı barikatlar çok komikti.


0
| Bildir


default avatar
(37) -
Film idare eder kötüde değil iyide değil izleyin izlemeyin hiç farketmez kaybınız olmaz çerezlik bir film . 10/5
5


avatar
(715) -
Öncelikle altyazı için yaygig e teşekkürler..Bu siteyi ben sadece altyazı için değil de filmlere genelde yapılan doğru yorumlar için seviyorum..Bu filme de baktım 7 yüz küsur kişi indirmiş, lakin tek yorum yapmamış (bu arada TA yorumcuları da 6,4 gibi fena sayılmayacak bir puanlama yapmış)bari ben oturup seyredeyim de ilk yorumu ben yapayım dedim.Aman demez olaydım..Bu ne saçma bu ne gereksiz filmdir yaa..80' lerde bu tip filmler çelildiğinde gülüp geçer hatta eğlenirdik bile.Ama şimdi bu kadar salak bir filmi mide kaldırmıyor arkadaş..O ne yapmacık hayvandır öyle.. Fare mi, uzaylı mı ne b...tur anlamadım ama film berbat ötesi..Ben yandım siz yanmayın..
1


avatar
(8404) -
prison breakin sucresi bu kadar itici bir rolde olmamış bence:) film nasıl derseniz bir grup genç doğayla başbaşa olmaya eskiden ailecek gittikleri ormana giderler daha ne diyeyim:) bir de ölümler karşısında en saçma şoklara girecek insanların bir arada olduğunu düşünün tamamdır işte çok gerekli değil derim siz bilirsiniz...

Cevaplar (1)
default avatar
(35) -
Evet, Sucre o role gitmemiş. Buna rağmen filmden çok keyif aldım, mekan ve sahneler hoşuma gitti. Bu türü sevenlerin beğeneceği bir film bence. Altyazı için de teşekkürler.
9


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film