Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
default avatar
(14) -
Güzel bir dizi, entourage tarzı, keşke çevirisine de ilgi gösterilseydi.
scorpion a teşekkürler, sayesinde scorpion dizisini de seyredebiliyoruz.


avatar
(907) -
İzlenilebilir bir dizi.Fakat çok iyi değil ve başka izleyecek diziniz varsa öncelik bu diziye vermeyin derim.Ağır ilerliyor.Kara mizah ve drama arasında gidip geliyor.Herkes Dwayne Johnson için izlese de Dwayne Johnson'ın aşırı iyi bir oyunculuğu ya da karakteri yok bu dizide.Bazı yerleri gerçekten çok sıktı beni.Genel olarak izlenebilecek bir yapım olsa da pek bir beklentiye girilmemeli.Çok daha iyi diziler var.30 dakikalık bir dizi ve Dwayne Johnson hayranıyım diyorsanız izleyebilirsiniz.Onun dışında pek bir güzelliği olmayan orta kalite bir dizi olmuş.İzlemeyecek kadar kendinden soğutturmuyor fakat hevesle izleyecek kadar da kendine bağlattırmıyor.
8


default avatar
(4) -
Dwayne abimiz varsa hiç kötü olur mu bir dizi ? Beğenmeyen varsa gidip true blood filan izlesin ya da pembiş kız dizilerine baksın..
10


avatar
(9) -
Sevdiğim güreşçi The Rock'ın sanırım ilk dizisi. İzlemesi hoş olacaktır. Öyle yüksek çapta harika başyapıt falan beklemiyorum tabi ki. Sadece aksiyon dozajı fazla ve eğlenceli karakterleri ile güzel bir dizi ortaya çıkarsalar benim için yeterli.


avatar
(1239) -
Dwayne önderliğinde dizi çok daha iyi bir yerlere gelebilir. İlk sezon itibariyle beğendim ancak gidişatını tek düze devam ederse dizi sezonu erken kapar gibi bir his var. İlk sezon itibariyle başlamaya değer.İyi seyirler Gülücük
8


avatar
(14) -
güç ve sporu seviyorsanız birde rock hayranlığınız varsa değme keyfine


default avatar
(202) -
çok özür dilerim de "resmen biraz seks,biraz uyuşturucu biraz da aksiyo koyarsak etrafa da zengin işi bi kaç dekoratif eşya koyarsak seyirci zaten mal anlamaz" demişler...Berbat ötesi idi.Birincisinin yarısını izleyebildim(tamamını izlemeden çer çöp demeyeceğime kendime söz verdim ; hem belli mi olur belki birileri saçmaladıklarının farkına varır...


default avatar
(6) -
İlk bölümüyle bende alaka uyandırdı. Tam bir kanaate varmak için diğer bölümlerin çevrilmesini bekliyorum.


avatar
(1818) -
Dwayne Johnson

Sanırım Hollywood dünyası dizi sektörünün değerini yükseltmeye devam ediyor. Dwayne'i dizi de görmek güzel olsa da konu olarak kendini bağlayacak bir yapım olamayabilir. NFL sporunu sevenler için izlenme sağlasa da genel anlamıyla tam bir Amerikan yapımı. Fantastik bir yapı yok, hatta sağlam bir senaryo da yok dizimizde. Bilindik tipik transfer hareketleri ve sporcu yaşamları. Biraz izlenilir açısından vasat geldi bana. Yani aşk, para, entrika havasında. Zamanla puanı düşebilir. Gizem, gerilim ve daha çok bilim kurgu seven biriyseniz uzak durabilirsiniz.

İyi seyirler.
Saygılar
7


default avatar
(49) -
Türkçe meal'en, kendi kuyusunu kendi kazanlar. Başkalarının inişli çıkışlı hayatı, ne kadar ilgi çekici gelebilir.? İzleyecek arkadaşlara keyifli seyirler.
1


default avatar
(16) -
entourage benzeri bir yapım gibi duruyor. "ari" karakteri gibi bir şey yoksa izlenmez Çok Mutlu


avatar
(654) -
çok sağlam dizi bir gözatın


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film