Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(4236) -
Üzerinizde etki bırakacak kadar mükemmellik kokmamakta fakat günlük gülme ihtiyacınızı karşılayacak kadar trajikomik. Birçok cinayetin komediyle harmanlanmış filmlerini izledik ancak bu onlardan biraz daha farklı çok daha ciddiyetsiz ama da eğlenceli ve kara mizahi bolca süslenmiş. İzlemeniz bir şey kazandırmayacağı gibi izlemeseniz de bir şey kaybetmeyeceksiniz.
6


avatar
(2674) -
Çook uzun süredir arşivimde seyredilmeyi bekleyen filmi öylesine açtım ve öylesine bakarken 1,5 saatin nasıl geçtiğini hiç anlamadım. İlginç ve beklenmeyen gelişmelerin olduğu; kahkahalar atttırmayan ama eğlendiren, şaşırtan bir yapım...
7


default avatar
(1723) -
Sıkılmadan izledim , fazlasını aramayın ...
6


avatar
(453) -
Ne kadar tatlı bir aile öyle =P kadın harbiden tam bir piskopat, hatta bunun için doğmuş =D Güzel, eğlenceli ve komikti. Keşke puanı bu kadar düşük olmasaydı... Oyuncuların hepsi karakterlerinin hakkını vermişler. Bir kaç filme/diziye göndermeler vardı ve hepsi yerli yerindeydi. Dexter'dan tekrardan bir sahne görmek hoştu mesela =D Filmdeki müziklerin hepsi bir harikaydı =D ve onlarda yerli yerindeydi. Bazı sahnelerinden dolayı ne yazık ki ailecek izlenemeyecek bir fiilm. Onun dışında eğlenmek için izlemednizi tavisye ederim. =)


avatar
(59) -
Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(69) -
Bu filme vereceğiniz puan ne kadar ciddiye alacağınızla alakalı.
Eğer eğlenceli bir film olarak düşürsek benim puanım 8.
8


avatar
(3699) -
Oyunculukla kotarılmaya çalışılmış bir film. Ama seyrederken de hiç sıkılmadım. Ailece izlenmez raporunu düşeyim. İyi seyirler.
5


avatar
(99) -
oyuncular üstlerine düşeni fazlasıyla yapmış olsalarda ne yazıkki hikayenin çok eksiği var.domino taşlarını dizdiniz,sonra en baştaki taşa vurdunuz,bütün taşlar yıkılmaya başladı.işte bu filmde herşeyi başlatan etki okadar güçlü değil.bu kadar güçlü karakterlerin böyle bir kurguda boşa harcanmış diyebilirim.
1


avatar
(8404) -
boş zamanda gider ama çok çok iyi değil bence lakin kadrosu fena değil üstelik james belushi de var zaman ayrılabilir...


default avatar
(3) -
kara mizah ,komedi ,cinayet ,kurgu ne istersen bolca var.ben şahsen çok beğendim.keyifle izlenecek tam seyirlik.
not:film biter bitmez de hemen kapatmayın !!
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film