Giriş Kayıt
Yorumlar (22)
avatar
(319) -
Renkli bir kadro,herkes tanıdık iyi oyuncu hepsi.Filme başlarken ismi hariç bir bilgim yoktu.Ne ile karşılaşacağımı bilmiyordum fakat filmin ismi ile filmdeki bir karakter aynı isimde olunca hemen bir spoiler oluşuyor kafada tabi.Film iyi sıkılmıyorsunuz ama üst düzey etkilenmedim.
6


avatar
(1330) -
Beklentiye girmeden, yalnızca güzel vakit geçirmek için izledim. Gerilimi ve aksiyonu dozundaydı. Tam zaman geçirmelik bir yapım. Bir dakika bile sıkıldığımı hatırlamıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Efektler, oyunculuklar ve senaryo olması gerektiği kadardı. Korku filmi sayılmayacağı fikrine de katılıyorum. Daha çok gerilim/aksiyon harmanlaması diyebiliriz. Gereğinden fazla kan ve ölüm konusunda ise, filmin konusunu oluşturan senaryo gereği normal diyorum. Sonuçta dram veya romantik komedi izlemiyoruz. Özellikle Melissa Barrera -sanırım şarkıcı imiş- ve Dan Stevens'in oyunculuklarına bayıldım. Küçük Abigal de yetenekli duruyor. Kesinlikle şans verin diyorum. 7/10
7

Cevaplar (2)
default avatar
(19) -
dan stevens ın oynadığı legion dizisini tavsiye ederim günümüz dünyasını da yansıtan kafa yakan müthiş bir dizidir


2
| Bildir
avatar
(1330) -
Yorum için teşekkürler...
7


0
| Bildir


avatar
(4236) -
Hep aynı şeyleri izlemekten sıkıldık bu yüzden en azından değişik konusuyla farklı bir şeyler sunan filmleri takdir etmek gerek. Oyunculuklar ve görsellik doyurucu ve etkileyici. Daha iyisi olabilirdi ama bu haliyle de hiç fena sayılmaz.
6


default avatar
(100) -
Korku filmi kategorisine girebileceğini düşünmüyorum. Kendi içinde tutarsızlıklarla dolu, aşırı kanlı sahneler çokta yakışmamış. Orta düzey oyunculuklar. Bence izlenmese hiçbir şey kaybedilmez.
5


avatar
(242) -
Weir'i sinemaya geçmeden önce tiyatro sahnesinde gördüğümü hatırlıyorum. Sonra Matilda ve Abigail. Bu kız da gerçekten yetenek mükemmel. Her geçen gün ise bu yabancı uyruklu çocuk oyuncuları adım adım çıtayı yükseltiyor. Biz Türkler ise olduğumuz yerde sayıyoruz. Halbuki bizimde pekala çok yetenekli ve taş çıkartacak onca çocuk oyuncularımız var. Neden heba ediliyor? Çok yazık.... -_- yine ağzımı farklı konuya değinerek açtım. -_-

Neyse...

Weir. Bir anlamda çok yetenekli ve başarılı bulduğum çok enerjik bir kız. Matilda gibi kültleşmiş bir karakteri çok başarılı canlandırdığını düşündüğüm kadar bu filmde çıtayı yükseltmiş. İzlerken sanki kız çocuğu değil asırlarca yaşayan ve deneyimli bir karakter gördüm. Beğenmeyeceğimi düşünerek başladım ama nitekim hem beni güldürdü hem de heyecanlandırdı. Yakınlık hissettiğim kadar uzaklık da hissettim. Hem kayıp bir sevgi hem de öfke... daha buna benzer bi çok duygu... Ve duydum ki 10 yaşında biri yazmış bunu. Doğru mu bilmiyorum ama doğruysa hissettiklerimin ne kadar nokta atışı olduğunu öğrenmek güzel olacak.

Ne diyebilirim ki sonu itibari ile beni kesinlikle tatmin etti ve devamı olacaksa da aynı karakterlerin oynaması şartıyla aynı tatta kalınmasına özen gösterilerek devamı çekilebilir. Umarım devam filmleri gelir. Beni mutlu etti şahsen. Gülücük
8

Cevaplar (1)
avatar
(74) -
Öncelikle mükemmel bir eleştiri ile başlayan harika bir film değerlendirmesi için tebrikler. Sen söyleyince araştırdım öykü sahibi 37 yaşında Dublinli Stephen Shields e ait. Keşke dediğin gibi olsaydı Gülücük
7


0
| Bildir


default avatar
(93) -
Fimde türüne uygun gram ciddiyet yok öüm tuzağına düşmüş bir grubun sacma sapan esprileri hareketleri hayatın doğal akışına aykırı davranışları insanı filmden uzaklastırıyor Birde kız haric oyunculukar kötü olunca film sıradanlasıyor. Kan ve ölüm sahneleri girmiyorum bile sonuc olarak bu senenin beklediğim filmlerinden biriydi ama ortalamayı aşamayan bir yapım olmuş
6


avatar
(74) -
Benim gayet hoşuma gitti 80'ler sonu komedi slasher işlerine benzemiş ve Abigail karakteri de nefis oynamış. 6.5 dan 7.
7


avatar
(56) -
Korku, gerilim değil daha çok komedi tarzında. Ortalama üzeri. Ama sadece o kadar.
7


default avatar
(127) -
Uzun süredir beklediğim bir filmdi, kesinlikle beklentimi karşıladı. Bir vampir filmi olduğu için 8/10 puanlık film beklemek yanlış olurdu, bu yüzden beklentim keyifli bir film olmasıydı ve oldu.
Cast seçimi çok iyiydi, ambiyans ve görsellik oldukça başarılıydı, konuyu da sevdim. En azından değişik bir vampir filmiydi. İzlerken keyifli zaman geçirdim tavsiye ediyorum.
5


avatar
(538) -
Ready or Not filminin yönetmen ekibinden yine aynı tarzda komedi aksiyon dolu vampir filmi. Sahneler, çekimler gayet iyi. Tarantino tarzı kan gövdesi götürüyor. Eğlenceli keyifli bir film. Fazla birşey beklemeyin izle unut.


default avatar
(50) -
Gayet güzel ve genre olarak hiç bir platformda komedi olarak geçmese de bol bol komedisi de olan bir film.Fakat bunu yapılmış parodi film komedileriyle karıştırmayın, değişik bir komedi anlayışı var ve güldürüyor da baya. Seçilen oyuncular da iyi iş çıkarmışlar, hele küçük kızın oyunculuğuna bittim. Bu film bana 2019 yapımı olan Ready or Not filmini anımsattı belli unsurları ile. Film başlangıç olarak aksiyon ile başlayıp yerini gizem, gerilim ve sonrasında hafif komediye bırakıyor ve sonlara doğru aksiyon biraz daha artıp komedi ile devam ediyor. Bence bu sene çıkan izlenebilir seviyede olan, izlerken eğlenebileceğiniz nadir filmlerden biri olmuş.

Cevaplar (2)
avatar
(538) -
Yönetmenler Ready or Not filminin yönetmenleri zaten.


1
| Bildir
default avatar
(50) -
@Khor hocam bilmiyorum size bu yazdığım bildirim olarak gidecek mi ama yazayım ben yine de. Cevabınız için teşekkür ediyorum. Yönetmenlerine bakmamıştım fakat ilk aklıma gelen film Ready or Not filmi olmuştu. Demek ki adamın gerçekten de bir tarzı varmış ve bize hissettirmiş bunu.


1
| Bildir


avatar
(6201) -
Aslında çok güzel başladı ve öyle devam etti ama ne zaman vampir olayı başladı klişeler devreye girince kalite tamamıyla aşağıya çekildi. Bence fazla yoruma gerek görmeden sırf heyecan olsun diye bakılabilir.. Ayrıca İlker kardeşimle film hakkında aynı görüşteyim
5

Cevaplar (1)
avatar
(1029) -
Gülücük
5


1
| Bildir


avatar
(1029) -
Bu bana pek uymadı. Bitsin diye gözüne baktım. Bitmedikçe saçmaladı. Gerilim sahneleri, kanlı sahneler vs herşey üstünkörü, o kadar olmamış ki sanki bilerek kötü yapalım demişler gibi. Zaten çocuk üzerinden yürüyen konsepti de itici buldum. Nereden baksan tatsız.
5


avatar
(8404) -
Oyuncu kadrosunu ve ambiyansı çok beğendim. Dövmeli kız ve içki oyunu oynadığı eleman baba kızı oynasa gerçek zannedilir, simaları çok benzer... Film hikaye olarak bana Let me in ( 2010 ) ve Whisper ( 2007 ) filmlerini, Lazaar ve hikayeleri Keyser Soze'yi hatırlattı. Sürücüleri Angus Cloud yakın zamanda aramızdan ayrılmıştı. Korku, gizem, aksiyon ve hafif suç, komedi tarzları ile izlenir ve kaliteli bir yapım olmuş. Filmin başındaki balerin performansı çok hoştu. Bazı anlar mide bulandırıcıydı, izlerken abur cubur önermem!
Sürprizbozan: Göster
Yazılarla birlikte çalan şarkı Burn My Tongue-Jean Dawson... Devamı gelirse şaşırmam!


avatar
(613) -
Film baştan itibaren sizi yakalamayı başarıyor. Eğer bir filmin amacı keyifli vakit geçirtmekse bunu da başarıyor. Yer yer tuhaf biçimde güldüğüm de oldu, gerildiğim de oldu. Dengeyi baya güzel kurmuşlar.

Perili köşk atmosferi ve makyajlar 2000’lerdeki korku ekolünün havasını verdi. Güzel de bir cast seçimi olmuş. Oyuncular rollerine cuk oturmuş. Başroldeki velet zaten efsane bir performans sergilemiş. Korku kafasında değil de eğlencelik kafasında izlerseniz beğenmeme imkanınız yok gibi.
7


default avatar
(467) -
Tuhaf karman çorman bir vampir hikayesi bir sürü saçmalık da cabası ama tuhaf bir şekilde izlettiriyorda.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film