Giriş Kayıt

Tatilde Ne Yaptık (2014) Yorumlar


What We Did on Our Holiday

Yorumlar (11)
avatar
(6201) -
Küçük çocukların gözünden komedi dram tarzında ortama bir film. Bence çok fazla beklenti olmadan ailece izlenebilir yapım.. Kendi adıma olumsuz bir şeyler yazmak istersem büyüklere danışmadan çocukların yaptığı eylemler abartılıydı. Birde aile içi ve kardeş tartışmaları telefon, zilleri.izlerken beni strese soktu...
5


avatar
(2674) -
Doug boşanmak üzere olduğu eşi ve üç cocuğuyla babasının doğum günü partisi için İngiltere'den İrlanda'ya giderler. Oraya vardıktan sonra hiç birinin beklemediği gelişmeler olur.

Çok da beklentiye girmeden seyredilmesi gereken bir İngiliz komedisi.
6


avatar
(273) -
Sorunlu bir çift (Rosamund Pike, David Tennant) İskoç Dağlık Bölgesi'ndeki ailelerini ziyaret ederken mutlu bir ifade takınmaya çalışırlar, ancak üç çocuğu masum bir şekilde en büyük sırlarını açığa vurur.
Çocukların devleştiği büyüklerin beş adım geride kaldığı çok hoş bir aile filmi derslik niyetine seyredin, seyrettirin Filmler kişilere bir şeyler kattığı zaman film olmaktan çıkıp eşsiz bir yol gösterici olduğu zaman değerini beşe katlıyor Sıcak aile filmiydi manzaralar , atmosfer ve arka plan çok iyiydi 8
8


avatar
(317) -
Tam bir komedi-dram. Afişi sebebiyle "klasik Hollywood izle-unut komedi filmi" olduğunu düşünmüştüm ama komedi ile güzel harmanlanmış bir dram yönü de var , beklentilerimin ötesine geçti diyebilirim.
6


avatar
(1248) -
Gerçekten tam ama tam bir aile filmi. Senaristi tebrik etmek gerek çünkü böyle bir filme yazılabilecek en iyi senaryo yazılmış. Bazı espriler gerçekten çok üst düzeydeydi. Beklentim düşüktü ama beklentilerimin üzerinde bir filmle karşılaştım. Sadece kamera açıları ve görüntü kareleri hoşuma gitmedi. Yönetmenden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Daha profesyonel olabilirdi. Bu haliyle biraz ikinci sınıf bir film havası vermiş. Oyunculuklar, hele ki o çocukların inanılmazdı.

Kısacası ailenizle kucaklaşıp, hep beraber izleyebileceğiniz tavsiye edeceğim bir film. Keyifli seyirler.
7


avatar
(4235) -
Hiç sıkmadan kafa yormadan sakin ve sıcak bir aile filmi. Çocukların saçma soruları çok hoşuma gitti. Genel olarak ebeveynlerin sorunları karşısında çocuklarını ihmal etmelerini anlatıyor.
6


default avatar
(30) -
Ailece izlenebilecek ve ailece izlenmesi gereken filmlerden. Sıcak bir komedi iki üç sahnede baya bir güldük, bunun dışında genel gir tebessüm haliyle izlettiriyor. Oyunculuklar iyiydi tavsiye ederim 10/8
7


avatar
(933) -
Oldukça eğlenceli, yer yer de duygulandıran, ailecek izlenebilecek çok hoş bir filmdi.
Başlarda her şey bilindikti aslında. Boşanmanın eşiğine gelmiş bir aile, daha kimseye haber vermemişler vs. Ama ilerledikçe olayların farklılaştığını görüyorsunuz. Karakterlerin özelliklerini öğrenmeye başladıkça izlerken daha çok keyif alıyorsunuz. Özellikle birkaç sahnede epey güldürdü. Gülücük Küçük oyuncular çok iyiydi. O saf hallerini çok iyi yansıtmışlardı. Genel anlamda da oyuncu performansları iyiydi fakat, keşke R. Pike ve özellikle D. Tennant'ın yerine başka isimler olsaydı.
7


avatar
(3699) -
Ailece izleyebileceğiniz hayatınıza dair küçük düzenlemeler sağlayacak güzel bir filmdi. Hele miniklerin rol kabiliyetlerine bayıldım. İyi seyirler.
5


avatar
(548) -
Büyük Britanya komedilerini oldum olası sevmişimdir. Bu filmi de çok sevdim. Çok sıcak, çok içten, insana ve yaşama dair çok güzel bir komedi-dram filmi.

Hele miniklerin oyunculukları ve dialogları izlemeye değer.

Türü seven kaçırmasın, sevmeyenler de bir göz atabilirler.
7


default avatar
(10) -
hayat çok karmaşık değil anı yaşa güzellikleri görmesini bil sevdiklerinin kusurlarına tahammül etmeyi öğren ve gül......çocukların büyüklere verdiği sımsıcak bir ders, film ailecek seyredilebilcek cinsten güzel bir tat bırakıyor seyrettikten sonra herşeyden biraz vardı çok akılda kalıcı değil ama pişmanda olmazsınız derim ben ....iyi seyirler


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film