Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(403) -
O kadar sert eleştirileri bence hak etmiyor... Eğlenceliydi... Saygılar
7


avatar
(164) -
Sevdiğim Türk komedisi, hatta Türk filmi çok zor çıkar. Bu fena gelmedi bana.
6


avatar
(341) -
gayet eglenceli ve komik bir filmdi. tereddutsuz acin ve izleyin.
7


Yorumlar (28)
default avatar
(62) -
Güzel, keyifli, eğlenceli bir film
Sürprizbozan: Göster
9


default avatar
(197) -
beğendim, iyi bir filmdi..


avatar
(48) -
Cok eglenceli bir film, bizim Atilla Dorsaylar begenmemis peh.


avatar
(249) -
Sarmadı saramadı vasatla orta arasında bir yerlerde takılıyor film malesef..
5


avatar
(163) -
Finali basit olsa da geri kalanı oldukça güzel bir komedi ve aile filmiydi. Bu kadar neden eleştirilmiş anlamadım. Hep komedi de küfür diyip duruyordu herkes küfürsüz temiz saf bir komedi olmuş. Hayran bırakır diyemem ama hoş vakit geçirdim ben izlerken Gülücük
8


default avatar
(1457) -
Yeni dönemin önemli yıldızlarını bir araya getiren Mutlu Aile Defteri hoş ve orta seviye bir komedi filmi. Biraz senaryo sıkıntısı var ama oyuncular onu telafi ediyor gibi. Yine de havada kalıyor ve sıradan bir komedi filmi yapısını aşamıyor. Yönetmen Nihat Durak'ın uzun süre sonra böylesi bir yapıma imza atmış olması da önemli. Sonuçta Türk sineması için önemli bir renk.

Filmin başarısı tartışılır olsa da oyuncuların getirdikleri ve dönem oyuncularının hep beraber görünüyor olması güzel. İlker Aksum iyi bir oyuncu ama benzer rollerde takılı kalmış durumda. Dizilerde farklı renkler veriyor olsa da bir iki tiplemenin ötesinde geçemedi. Öner Erkan sanırım bundan ötesine geçemeyecek ama yan rollerde değerli bir isim. Goncagül Sunar daha önce çok daha iyi projelerde yer almıştı. Büşra Pekin'i izlemek keyifli. Sinemaya da yakışıyor. Rahmetli Tuncel Kurtiz'in son filmi oldu. Ama hepsi bir yana Binnur Kaya, Türk sinemasının son dönemde ortaya çıkardığı tereddütsüz en büyük aktris. Perşembe günleri beni ekran başına geçirmeye devam ediyor.

Bir defa izleyin derim. Hoş bir Türk filmi. Saygılarımla…
5


default avatar
(91) -
film fena değil bence, senaryo biraz eksik kalmış gibi çok daha iyi olabilirmiş ama bu haliyle de idare eder.. ben sıkılmadan keyifle izledim

bana göre 6,5 puanlık bir film ama Tuncel Kurtiz in son filmi onun hatırına 8 puan veriyorum, onu son defa izlemek de ayrı bir keyifti..
8


avatar
(33) -
ulan bari filmin sonunda ''çok düşündük ama finaline çarpıcı bir sahne yazamadık, çokta yetenekli değiliz aslına bakarsanız, film çekelim dedik, çektik'' vari bir yazı koyup bitireydiniz daha anlamlı olurdu. özetle film berbat !
2


avatar
(164) -
Sevdiğim Türk komedisi, hatta Türk filmi çok zor çıkar. Bu fena gelmedi bana.
6


avatar
(94) -
Fazlasıyla basit ve hiçbir özelliği olmayan film olmuş.Basit bir Türk dizisi bölümünü andıran,onun ötesinde sinema filmi olarak hiçbir şey sunamamışlar.Hatta son dönemde komedi ve mizah filmlerini sınıflandırırken küfürsüz ve aile filmi olsun diye kıstas koyanların sınırlarının belirlediği bir film çekmişler diye düşünüyorum.

Sürprizbozan: Göster


Ancak televizyonda denk gelirse bakılabilecek bir tv filmi olmuş.İlker Aksum ve Tuncel Kurtiz'in olduğu bir filmden daha iyi şeyler beklerdim.
5


default avatar
(1723) -
orta karar bir film işte ne abartmaya gerek var ne de yerden yere vurmaya
5


avatar
(341) -
gayet eglenceli ve komik bir filmdi. tereddutsuz acin ve izleyin.
7


avatar
(403) -
O kadar sert eleştirileri bence hak etmiyor... Eğlenceliydi... Saygılar
7


default avatar
(20) -
tuncel kurtiz oyunculuk yine muhteşem ancak senoryo çok basit işlenmiş. film sıradan başlıyor ve sıradan gidiyor.
4


avatar
(73) -
çok basit ve zayıf bir senaryo malesef...
5


default avatar
(56) -
Kadroya söyleyecek hiçbir şey yok. Hepsi rollerinin hakkını vermiş, senaryo biraz vasat, ama oyuncular sayesinde kurtarılmaya çalışılmış gibi. Yerden yere vurulacak kadar kötü değil, fakat eh işte fena değilden öteye de geçememiş bir film.

Anlamadığım tek şey ımdb'de de burada da kadroda şebnem bozuklu gözüküyor oynuyordu da ben mi görmedim Füüü üüü üü
6


default avatar
(18) -
Bu kadar güzel bir kadro, bu kadar güzel oyuncular ve bu kadar güzel oyunculuklar, ama neden senaryoda Türk filmleri hep böyle vasat. Komedi desem değil çünkü adam gibi gülemedim, dram desen değil doğru düzün hüzünlenemedim. Böyle kaliteli oyuncular harcanmışlar bu filmde.. yow yow
2


default avatar
(48) -
ben mi yanlış algılıyorum ama bu son zamanlarda çıkan türk filmlerinin konusu hep hollywood çakması değil mi
1

Cevaplar (3)
avatar
(62) -
Hollywood çakması değil, ancak Osman Sınav'ın Uzun Hikayesi de dahil olmak üzere hep aynı konular etrafında dönen ve sanatsal kaygı taşımayan bunun yerine dizi estetiğinden giden ya da dizi estetiğini sinemaya taşıyan filmler görüyoruz.

Aşağıdaki arkadaşın yorumu tamda bunu işaret ediyor, "ailecek izlenebilecek bir dram komedi, biraz güleriz, biraz ağlarız, buyur sana yeni dönem Türk sineması. Bir bilimkurgu, bir polisiye, bir macera, bir suç filmi, bir fantastik yok olsa bile hep komedi sosuna bandırılmış.

Var mı şöyle bir Into The Wild, Sil Baştan gibi orijinal filmlerimiz? Ara ki bulasın!


10
| Bildir
default avatar
(35) -
Bu filmi izlemedim lakin; Osman Sınav'ın "Uzun Hikaye"si laf arasında çakılıp geçilecek kadar alt düzey bi film değil...
Bir dönem filmi olduğu, kendini devlet ya da başka bişey zannedenlerin döneminin filmi olduğu apaçık ortada ve de pek de güzel bir film..


2
| Bildir
avatar
(62) -
Ben o filmin kalitesinden bahsetmemiştim veya kalitesiz olduğunu söylememiştim, ama sonuçta o da "kah tebessüm edeceksiniz kah gözleriniz dolacak" diyen bir dönem filmi, aynı zamanda bir aşk filmi, aynı zamanda bir aileyi anlatan bir filmdi. Şimdi de aklıma Çınar Ağacı geldi mesela. O da aynı. İnşallah Kelebeğin Rüyası bu furyaya ait bir film olmaz.


3
| Bildir


avatar
(13) -
ailece izlenebilecek bir DRAM KOMEDİ.
10


avatar
(697) -
Tuncel Kurtiz ve İlker Aksum var.Bu yüzden kaliteli olacağından şüphem yok bakalım izlicez ve görücez Çok Mutlu

Cevaplar (2)
default avatar
(210) -
Medyum musun?


1
| Bildir
avatar
(697) -
Her gelecekle ilgili bir şey diyen medyum mu oluyor ne gereksiz bir yorum.


2
| Bildir


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film