Giriş Kayıt
Yorumlar (158)
default avatar
(3) -
Mevlana'nın bir sözü vardır; "Bir insanın neye güldüğünden akıl seviyesini, nasıl güldüğünden terbiyesini anlarsınız." diye.

Filme gelecek olursak, ortaokul sıralarında bile duyabileceğimiz ve duyduktan sonra da "Allah zeka dağıtırken neyle meşguldün." şeklinde veya benzeri tepkiler verdiğimiz esprileri sinema salonunda duyup, gülmekten öte Afrika Ormanları'ndan gelen böğürme sesine benzeyen tınıları çıkartmak için para verilen bir yapım olmuş.

Yıllar sonra Türk Sineması'ndaki kötü olaylar arasında yer alacaktır.

Nuri Bilge'den bir yapım gelse de gerçek sinemayı tekrar izleyebilsek.
1


default avatar
(8) -
Filmin beni güldürmesi önemliydi öyle ya da böyle bunu başardı. Filme haksızlık etmemek lazım. Bir gidin izleyin derim.
6


avatar
(94) -
Recep İvedik'e bayılan kitleyi bile tatmin etmeyecektir.Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi,Recep İvedik'in biraz insallaştırılmış romantik-komedi formatında filmi gibi.. Lakin olaylar ve espriler o kadar berbat ki Recep İvedik bile şaheser bunun yanında..

Sürprizbozan: Göster
3


default avatar
(153) -
ilkokul ve ortaokul seviyesinde espriler..ayı gibi sevimsiz bir adam ve paldır küldür insanı yoran bir mizah anlayışı..

bomboş bir film..
1


avatar
(4) -
fragmanını izledim biraz fazla ön yargıladığınızı düşünüyorum daha gitmedim ama fragmanı komik geldi bana neyse filme gidince yarumumu tamamlarım Hıhı


avatar
(346) -
İmdb notu 1.8e düşmüş.En kötü 100 filmde 26.sıraya yükselmiş.Zirveye emin adımlarla ilerliyor. hahahahaha


default avatar
(9) -
Şahan Gökbakar gibi şahısların sinema filmi çekmekteki tek amaçları izleyicinin beğenisini kazanmak ya da sinema eleştirmenlerinden olumlu eleştiriler almak değildir. Tek amaç gişe başarısı elde edip kolay yoldan para kazanmak o lüks hayatlarını bi şekilde idame ettirebilmektir. NET.


avatar
(587) -
Evet önyargı kötü birşey ama bu filmi üstüne 1 hafta miami tatili verseler ancak izlerim...

Birde internette yorumları okuyorum film hakkında,

'Ezgi Mola'ya yazık olmuş abi'
'Ezgi Mola'ya üzüldüm bu projede yer alarak kendisine yazık etmiş'

Ezgi Mola kim yahu? Şahan bizim bilmediğimiz bir dünya starı ile mi paylaşmış başrolü anlamadım ki?


avatar
(65) -
Filmin IMDb puanı 2.0 verilmiş.Sitede 4.9 görünüyor düzeltilmesini rica ediyorum.
2


avatar
(137) -
Millet celal ile ceren gibi filmler bizi 180° ileri götürür.İzlemeyin , direk basın eksiyi.O parayla gidin iddaa oynayın tutmaz büyük ihtimal ama maçları beklerken yaşayacağınız heyecan bu filmden aldığınızdan çok olur Süperrrrrr Süperrrrrr
3

Cevaplar (1)
avatar
(820) -
Küçük yaşta sinema izleyicisini kumara teşvik etmek hiç hoş değil. Biz oynadıkda noldu. Maçlar hep bağlanmış.
1


5
| Bildir


avatar
(121) -
Ya neden ülkemizde sinema kültürü bu kadar geride? yow yow Sümüklü
1

Cevaplar (1)
avatar
(88) -
Cunku hala osurmaya + kusmaya + pandik atmaya gulen ve seven millet oldugumuz icin...El hareketinin espri sanildigi bir milletiz..


18
| Bildir


default avatar
(11) -
Pisliğin ve iğrençliğin su olup aktığı rezill ötesi garip bir şey ( Pek çok kere film yazmaya çalıştım fakat buna film yazarsam dünyayı kurtaran adama hakaret olur).
Bu nedir arkadaşım yaa..? Filmde zeka pırıltısı tekbir espri yok film yarısı tükürmekle geri kalan yarısıda kusmakla ve sıçmakla geçiyor. Haram zıkkım olsun verdiğim her kuruşa. Bu adamı cem yılmaz la kıyaslıyorlar ya kahroluyorum,saçları dökülüyor.( hayatta gitmeyeceğim bir filmdi ama gel gör ki hanımın 1 haftalık dırdırı sonrasında mecbur kaldım)


default avatar
(17) -
Bazı arkadaşlara katılıyorum Hangover filmindeki Zach Galifianakis karakterine ve konusuna kadar alıntı bir film.İnsanların Recep İvedik filmleri hatırına gittiğini ama umduğunu bulamadığını düşünüyorum.Bence komik ve özgün değildi güldüğüm sahneler ise Recep İvediği hatırlattığı içindi.


avatar
(105) -
iğrenç bir film. Bunu film sanatı acısından soylemıyorum film gerçekten iğrenc ve mide bulandırıcı. agızdan agıza kek almalar iğrenç belaltı espriler saçma sapan hareketler vs.. zaten fılme nasıl +18 uygulaması yapılmamış ınanamıyorum.. he film sanatı acısından bakıcak olursak yine iğrenç bir film..
not: filme film kulturu olmayan arkadaslarımın zoruyla gittim yoksa asla sinemaya gidipte bu şapşala para kazandırma niyetinde değildim.
1


default avatar
(2) -
yorumlara bak. bir çoğu filmi izlememiş bile. filmle sadece 4 kelime küfür ediliyor onuda celal değil motorcu ediyor. küfürlerle ve ergence laf sokmalarla değil bir takım olayların peşpoeşe sıralanmasıyla komedi yapılmış. filmi beğenmemiş insanlar olabilir ancak ben 1 bilet alana 1 biletin bedava olduğu bu dönemde kişi başı 5 tl ile paramın karşılığını aldığımı gayet net belirtebilirim. bir çok yerinde güldüm, bir ara bayar gibi oldu sonradan geri toparladı. filmi izlemeden yorum yapan arkadaşlara sadece acıyorum...10 üzerinden 7 alır


default avatar
(1) -
Çok üzgün Çok kötü. Hangover serisini izleyenler hiç gitmesin. Birebir kopyası. Yardımcı oyuncularda benzetilmek istenmiş ama oda başarısız.
1


default avatar
(1) -
küfürlerle,ergen laf sokmacalarıyla milleti güldürmeye çalışan bir yapım,sinemada izlerken esprilere değil sinema salonundaki kadının gülüşüne daha çok güldüm yani,hiç bir şey yapmadan evde 2 saat otursaydım kendi mallığıma daha çok gülerdim
3


default avatar
(6) -
Filme haksizlik etmeyin. Recep ivedik filmlerine gore cok cok daha kaliteli bir yapim. Tabiki standartlarin altinda ama gene de kaliteli esprilere de rastlayabiliyoruz bu sefer. Romantizm kismi da fena islenmemis. 6 puan hakediyor film.
6


avatar
(39) -
çok kötü sinemada ne için gülündüğünü anlamadım. paranıza yazık gitmeyin Baygın


avatar
(206) -
Eh işte 5 puan yeter. Film 2 saat ve bi yerden sonra bitsin de gidelim moduna giriyorsunuz . eğer çok boş vaktiniz varsa gidin başka bişey yapın yinede bu filme gitmeyin. ben gittim pişmanım
5


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film