Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(105) -
o değilde kimse farketmiyor ama cem yaşlanıyor.. Gülücük lakin performansları hala dimdik ayakta hala en ust seviyede
8


avatar
(127) -
Cem Yılmaz'ın gösterisinin sinemalarda gösterilmesi, sinema filmlerine hakarettir bence.Tiyatro sahnelerinde yapılan gösterilerin sinemada gösterilmesi çok saçma geliyor bana.Her ne kadar Cem Yılmaz'ı sevsem ve esprilerine çok gülsem de yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum. Saygılar Saygılar
7


default avatar
(37) -
insanları anlamıyorum bazı insanlar sinemeya geliyorlar ve kasıntı içinde gülmemek için kendilerini tutuyorlar ya gülmeyeceksen niye geliyosun unut herşeyi eğlenmene bak kasıntıya niye giriyosun.!! filme gelcek olursak gerçekten mükemmeldi bel altı espri evet biraz fazla gibiydi ama gerçekten çok güzeldi. kendi milletimizle ilgili olduğu için de çoğu şakalar insana ayrı bi güzel geliyor tebrikler cem yılmaz tavsiye ediyorum gülmek isteyenlere Gülücük
Saygılar
10


Yorumlar (177)
default avatar
(70) -
Yıl oldu 2021 hala açıp gülüyorum. Özellikle sondaki Bahattin abi muhabbetine. Komedinin yanında muhteşem tespitlerin yapıldığı, bana kalırsa herkesin izlemesi gereken bir yapım.
10


avatar
(366) -
Benim de çokça güldüğüm bir gösteriydi bazı yerlerinde koptum hatta keyifle izledim.
8


avatar
(119) -
Patron bizi Cem Yılmaz ın gösterisine götürecekti. Çağrı merkezi firmasında gün vardiya vs ayarlamak zor iştir. Sonra iptal edildi Cem Yılmaz tiyatroda değilde sinemada gösterim olacakmış.. Tembellik yaparak kolay para kazanmak kolay tabi. Her şeyin bir kültürü ananesi vardır

İzlemedim ama bunu bir film gibi kategorize Edip TA top 250de yer vermek ilginç aslında saçmalık
1


default avatar
(22) -
IMDB Top 250'de 100 sıraya giriş yapmıştır. Polis Bu arada sitenin yeni hali daha güzel olmuş Çok Mutlu
7


default avatar
(62) -
Hemen Her kezi gulurucek eminim Çok Mutlu **
9


avatar
(453) -
Her ne kadar YouTube'dan küçük parçalar halinde izlemiş olsam da oturup tek seferde izlemenin keyfi apayrıydı. Gülmekten başta karnıma ve çeneme sonrasında da her tarafıma ayrı ağrı girdi Kim ne derse desin Cem Yılmaz tek kişilik şov konusunda bir numara.


avatar
(566) -
Toplumun tamamına hitap etmese de(esprileri kavrama açısından)hitap ettiği kitleye istediğini veren bir yapım...
8


default avatar
(232) -
Muhtemelen benden kaynaklanıyor, böyle şovları izlerken eğleniyorum evet ama açıp tekrar izleme isteği uyanmıyor ya da ertesi gün hiçbir espriyi tekrar düşünmüyorum, kazara aklıma gelirse de gülmüyorum. Bu anlamda neyine ne kadar puan verilir bilmiyorum. Zaten sevenler fanatikçe seviyor. Esprilerin bilmem kaç tanesini daha önce Cem Yılmaz'ın başka şovlarından hatırlıyorum falan. Mesela artık 'güldürüye gelip gülmemek için zorlayan izleyici' temasını ne kadar şovmen, stand-upçı, onların tüm hayranları vesaire vesaire varsa yurdumuza elli beş sene yetecek kadar tekrarladı artık yeter. Tamam adam gelmiş gülmemek için zorluyor çok enteresan. Belki önemli bir telefon bekliyor o ana denk geldi falan filan. Bunlara 'çok salakça yeeaaa' diye yorum yapan Cem Yılmaz'ı gören de her davranışıyla örnek insan falan sanır peeeehh.

Ayrıca şov dediğin o ana özgüdür, dvdsi çekilip satılması çok anlamlı değil bence. Ayrıca Fundamental nedir ya, neyin özentiliğidir? Neye derman olsun diye bu kelime eklenmiştir? 'CM65607GŞONMZS Fundamental' diye şov ismi yapanlardan tamamı İngilizce şovlar bekliyoruz, yaptıkları gün ayakta alkışlayacağız.
4


avatar
(1234) -
Cem yılmaz yaşlanıyor. Ama halen kaliteli. Zaten bence bu adam Türkiye' de tek. izlerken Bir Tat Bir Doku dvd si aklıma geldi. Eve geldim bir de ona baktım tekrar. Ve benim düşüncem şu : Cem Yılmaz giderek iyi işler yapmıyor, o zaten bu işe başladığında zirvedeydi ve en iyiydi.Daha ileri nasıl gidecek. 10 dan 8 puan veriyorum ve tavsiyemdir. Aloo Alo alo..
8


avatar
(3699) -
Ortaya litle litle hahahahaha

Güldük güldük güldük. Başka bir şey yazmaya gerek var mı? Saygılar
9


avatar
(33) -
Yorumum eminim tepki çekecektir, Argo-Arog-Şahane misafir gibi filmlerini keyifle izledim.Belkide Sinemayı sevdiğim için bu sahne performansı açıkcası vasatın altındaydı.

Vasat derken Cem Yılmazda kurtarmak istiyor ama showu kurtaramıyor, seyirci üzerinden enefersini vermek istiyor olmuyor, kendi Ailesininden komik detaylar vermeye çalışıyor olmuyor, öyle çuvallıyorki ses tonu devamlı gidip geliyor, net panik havasını görüdkçe şaşırdım espirlerden çok Cem yılmazın showu kurtamaya yönelik panik çıkışlarını izledim.

Komedi unsurundan çok, Cem Yılmazın artık başka bir çıkış yolu denmesi gerek, güldüreyim derken tam tersi kendi panik davranışları gülmekten çok kendisi hakkında düşündürüyor.

Bana göre komedi değilde, Cem yılmazın artık enerjisini kaybettiğini gösteren vasat bir showdu, izleyicilerden sanki aylvarır gibi sataşmaları ise üzücüydü, seyirci bunu zaten hissetti, Cem yılmaz bir ara öyle olduki sanki kalkıp, neden gülmüyorsunuz demesini bekledim, gülenler vardı fakat eski performansının 10/2 si kadar bile değildi.

Cem Yılmaz her halde bir daha izlersem her halde son gösterisi yada jubilesi olur, vasat tam karşılığı bu showun.
1


default avatar
(18) -
Cem Yılmaz'ın bundan önceki gösterilerini defalarca izledim, çok keyif aldım.Ama Atalay Demirciyi izledikten sonra üç kez denememe rağmen bir türlü son gösterisini bitiremedim.Her açtığımda on-onbeş dakika tahammül edebildim.Belki de ben seviyeli komedi arıyorumdur bilemiyorum.

Cevaplar (2)
avatar
(127) -
hee küfür sonuçta çok kötü bişey demi geri kafalı kardeşim Gülücük
8


1
| Bildir
default avatar
(18) -
Küfür her dinde, her millette, her yerde kötü birşeydir. Siz ayrı bir görüş çıkardıysanız bilemem. Size ailenizde veya eğitim çevrenizde küfür iyi birşey olarak gösterildi ise bilemem. Küfür etmemek geri kafalılık mıdır? Küfür etmek çağın bir gerekliliği midir?


9
| Bildir


default avatar
(69) -
Ne veriyim Abime!
Uçakla 18 dk.
Süper ötesiydi.
8


avatar
(249) -
Her zamanki gibi İyiydi..
8


avatar
(121) -
IMDB si 9,6 oy sayısı ise 19.713 olmuş. Güncelleme yapabilir misiniz acaba?


avatar
(31) -
o değilde kimse fark etmiyor ama cem yaşlanıyor.. lakin performansları hala dimdik ayakta hala en üst seviyede Diyor Arkadaş Yahu Adam 40 yaşında Ne Yaşlanması Senin Fark ettiğin Makyaj Olmasın Kendisini Yaşlı Göstermiş Bu da Ayrı Bir Espri Yapmış Sende Yedin Sanki Hiç kimse Fark Etmedi sanıyorsun İlk Göründüğü anda herkesin Aa yaşlanmış dediği aklına geldiğine inanıyorum ama bunun bir espri olduğunu senin yazında anladım resmen yedirmiş işte daha kaç günlük evli adam . şimdi soruyorum 40 yaşında bir adam yaşlımıdır.
8

Cevaplar (1)
default avatar
(153) -
yahu ne kadar takılmışın o söze..cem yaşlanıyo diye lafın gelişi söylemiş o arkadaş bence Gülücük

bazen bizde laf arasında deriz vay be yaşlanıyoruz diye..Biz kaç yaşındayız 70 mi -80 mi Gülücük

zamanın nasılda hızlı geçtiğini, ama Cem in performansından bişey kaybetmediğini belirtmiş bence..Sen makyaj felan diyerek olaya yeni bir boyut getirmişin.

Ben Cem in bu gösteride makyajla yaşlandırıldığını felan düşünmüyorum ..Neden böyle bişey yapılsın ? Gereği nedir? Gösterisi yaşlılık üzerinemi?

Nerden böyle gereksiz bi kanıya vardın anlamadım Gülücük)
10


7
| Bildir


avatar
(26) -
şu yorumlara güldüğüm kadar filme gülmedim. ne belaltısı ne küfürü yaa.
dünyada öyle başladığı gibi biten bir film yok. ya cinayet sahnesi vardır ya soygun adam kaçırma silah vardır sevişme sahnesi vardır, dram filmlerinde bile ayrılık ya da hastalık bir şey vardır insanları etkilemek için bunda da küfür olsun dahamı kötü sanki...
10


avatar
(1239) -
Sinema ortamında bu kadar güldüğümü hiç ama hiç hatırlamıyorum. Helal olsun Çok Mutlu Çok Mutlu
Güldürmek onun işi Hıhı Hıhı
9


avatar
(403) -
Hem gösterisine gittim, hem sinemasına yakında da D-Smartta olacakmış ordada izlerim... Bu adamın tek yaptığı millete kahkaha attırmak... Onuda mükemmel yapıyor... Punky
10


default avatar
(4) -
Bir yorum daha yapma gereği duydum nedense. Sinemaya 10 lira verdim aldığım memnuniyet 50 liralık , hani bunun kdvsi?

Cevaplar (1)
avatar
(444) -
içinde içinde
9


1
| Bildir


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 6 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film