Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(169) -
Başlangıç çok iyi. Tavuk çiftliği, espriler falan orijinal bir şeye benziyor. Sonrası tam bir klişe.
Shaun of the Dead' i tekrar seyrederim daha iyi:
https://turkcealtyazi.org/mov/0365748/shaun-of-the-dead.html
3


default avatar
(66) -
reklami iidi,filme basladim,bu nasil film dedim,ama o arada film bitmisti Gülücük kisacasi ilginc ve kendini izleten film olmus.
6


default avatar
(59) -
Fena değildi bakılabilir, zaten yorumlarda bakanlarda sıkılmamış. piyasadaki birçok zombi filminden daha iyiyidi diye bilirim. bakanların sadece sıkıldıkları tarafı öğretmenlerin korkak ve beceriksiz olması onlarda sonra açıldı. "Hobbit espirisi yerindeydi". tek psikopat beden öğretmeniydi. birden fazla psikopat olsaydı daha ilgi çekici olabilirdi bide sonradan ninja hademe çıktı.. ama 2.seri çekilirse daha iyi olacak gibi..
8


avatar
(3699) -
Başladı ve bitti. Yani sıkmadı ama şu an anlat derseniz, işte çocuklar vardı, sonra tavuklar falan bir adam vardı basketçiydi,,, yani Cem Yılmaz gösterisinden çıkan adam gibi saçmalarım. O yüzden boş vede saçmalıklarla dolu bir filmdi. İzlemek isteyenlere iyi seyirler.
4


avatar
(176) -
yönetmen sanki kararsız kalmış filmi çekerken komedi mi çekeyim korku mu derken iki uyumsuz türü birleştirmeyi denemiş fakat başarısız bir örnek olmuş
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(4231) -
Uzun zamandır bu kadar berbat film izlememiştim. Tipik vasat filmlerden biri dicem ama vasat bile değil. Kötü, Çok kötü.. Zaman kaybı. Ne amaçla yaptınız bu filmi anlaşılır değil. Amatör bir yönetmen tarafından çekilmiş zorlama bir zombi komedisi. Bunun yerine dışarıda yağan yağmuru izleseniz daha iyi.
4


avatar
(313) -
Dün gece izledim çok absürd bir film.Hani filmde bir beklenti beklemek saçmalık.Boş boş izliyorsun boş boş bitiyor


avatar
(8394) -
absürd komedi korku... lakin aşırı derece mide bulandıran cinsten! bir virüs sadece çocukları etkileyerek onları saldırgan zombilere çeviriyor ne kadar da ilginç değil mi! tavsiye etmem siz bilirsiniz...


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film