Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(6205) -
Açıkçası beklentimi tam olarakta karşılayamadı.Hayranı olduğum Juliette Binoche'nin canlandırdığı artık olgunluk çağlarına gelmiş rolünde asistanını ise her filmini izlediğim Kirsten Stewart'in donuk oyunculuğu etkileyiciydi.Ayrıca genç yıldız olan Chloë Grace Moretz'de iyi sayılabilirdi ama bu kadar starın olduğu filmden daha güzel bir senaryo beklerdim....
5


avatar
(112) -
Ne oldugunu anlamadıgınız vasatın da altında görsel olarak eh işte diyip geçilecek ama senaryo bakımından konusu bile tam belli olmayan sıkıcı bir film.
5


avatar
(27) -
çok sıkıcı, sonuna kadar izlediğim halde bir yere varmayan bir film. sonu da açıkta kalmış zaten.
2


avatar
(206) -
Biraz sıktı aslında. Belki biraz yavaş olduğundan belki de cok tarzım olmadıgından. Pek cok arkadaş filmden cok oyuncular üzerinden yorum yapmış, bunun icin diyebileceğim bir sey yok ancak film 5/10
5


avatar
(569) -
Hayat farklı bir limana sürükleyip yanaştırmadan önce hep bir oyuncu olmayı hayal ettiğimden olsa gerek, gösteri dünyasının arka planında yaşananları anlatan, özellikle de oyuncuların iç dünyasını analiz eden filmler oldum olası hoşuma gitmiştir. Dolayısıyla bu film de öyle oldu. Gerçi filmden hoşlanmanız için zamanında sizin de böyle bir hayalinizin olmuş olması gerekmiyor, çünkü film her anlamda çok güzel. Film içinde film, karakter içinde karakter... Üstelik set olarak da Sils im Engadin/Segl; yani doğanın gerçekten cömert davrandığı yerlerden biri olan Sils-Maria, İsviçre. Filmde yer alan ve bu bölgeye has bulut hareketlerinin gösterildiği minik belgesel bile başlı başına görülmeyi hak ediyor.

Juliette Binoche için ilaveten söylenecek fazla bir şey yok; her zamanki gibi rol yapmamış karakterin, belki de karakterlerin demeliyim; kendisi olmuş. Bulutlarla sarılmış Sils-Maria'nın bulutların altında bir süreliğine kayboluşu gibi; benliği ve canlandıracağı karakter arasında yaşadığı gelgitler yüzünden dimağı bulutlarla kaplanan ve önünü görmekte zorlanan Maria rolünde mükemmel.

Kristen Stewart karakter için uygun bir seçim olmuş olmasına karşın, oyunculuğunun gelişimi hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim, çünkü görebildiğim kadarı ile vampirlik kariyerini noktaladığından beridir henüz farklı bir karaktere bürünmedi; farklı isimlerde hep aynı insanı canlandırıyor. Belki de hala insanlığa alışmaya çalışıyordur.

Ama Chloë Grace Moretz, gerçek anlamda filmin parlayan yıldızı. Onun olduğu sahnelerde salona güneş doğmuş gibi hissettim. Eğer doğru seçimler yaparsa bence benzettiğim güneş kadar parlak bir kariyer onu bekliyor.

Eğer hala seyretmediyseniz, bir an önce seyredin derim.
8


avatar
(3699) -
Juliette yine oyunculuğunu konuşturmuş. Süper bir performansla filmi sonuna kadar yüklenmiş. Film içinde film seyrettim ve sıkılmadım. İyi seyirler.
6


avatar
(8408) -
türkçe dublaj izledim j.binocheyi kim seslendirdiyse arkadaş o nasıl iğrenç bir gülüş! sevdiğim ve beğendiğim hatunları buluşturan bir film ama biraz sıkıcı biraz da uzun çok tavsiye etmem.


default avatar
(4) -
google trantlate çevirisiyle izlediğim halde fena halde etkilendiğim bi film juliette tek kelime bayıldım kristen özellikle o girişten itibaren karaktere has konuşma tarzı çok sevdim .bi tek chloe bayıldığım biri olarak yetersiz buldum oyuncu halleri güzeldi hani o sansasyonel star halleri yeteri kadar deyim yerindeyse çirkefleşememiş...


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film