Giriş Kayıt

Görevimiz Tehlike 5 (2015) Yorumlar


Mission: Impossible - Rogue Nation

En çok beğenilen yorumlar
avatar
(258) -
Filmi bi önceki filmden biraz daha zayıf buldum. Ama yinede klasik bir Mission İmpossible filmiydi yani güzel filmdi. Ayrıca o uçak sahnesinde dublör kullanmadan gerçekten uçarak çekmek nedir. Gerçekten saygı duyulması gereken bir adam Tom Cruise
7


avatar
(170) -
Abi bu adamın filmlerini izlerken çocuktum, şimdi eşşek kadar adam oldum; ama adam hala dublor'süz atlamalı zıplamalı film çekiyor. Ya bizde bir sıkıntı var, ya da tom abi'de Gülücük

Ekleme; Filmi dün izledim kısaca şunu söyleyebilirim, bilet parasının hakkını verdi. Sinemada izlenilmesi gereken filmlerden.
7


avatar
(820) -
Mission Impossible serisinin her zamanki heyecanı temposu filmde mevcut. Bu tip filmler sürekli yeni düşmanlar farklı konular bulacakları için eskimezler. Tıpkı Bond filmleri gibi. Bu yüzden seyirlik bir aksiyon filmi.
7


Yorumlar (68)
avatar
(806) -
Yıllar geçiyor, yönetmeler değişiyor, oyuncular yaşlanıyor ama Tom Cruse'da bir çentik bile yok. Yıllara meydan okuyor resmen...
Film, vadettiği heyecanı fazlasıyla veriyor. Bir uçak sahnesi var ki Tom Cruse hem uçuyor hem de filmi uçuruyor!.
8


avatar
(6204) -
Öncelikle bazı tutarsız sahneler olsa da filmi beğenerek izledim ve fazla söze gerek yok, seri her filminde olduğu gibi bu filminde de beklentilerimizi fazlasıyla karşılıyor. Sürükleyici, aksiyonu bol, kadrosu muhteşem, konusu yerinde.Zaten Tom Cruise tüm serinin hakkını veriyor da Jeremy Renner ve Rebecca Ferguson da rollerini çok iyi yerine getirmişler.Kaçıranlar izlemeli diyorum...
7


avatar
(587) -
İlk izlediğimde hayal kırıklığı yaşadığımı düşündüğüm ancak tekrar izlediğimde gerçekten iyi olduğuna kanaat getirdiğim film. Sanırım ilk izlediğimde başka bir ruh halindeydim. Sonuç olarak, aksiyon dolu Görevimiz Tehlike serisine yakışan bir film olmuş.
7


default avatar
(1082) -
Serinin bana göre en akılda kalıcı bölümlerden birisi, uçan, kaçan, hoplayan, zıplayan ne kadar sahne varsa Jackie Chan hesabı hepsini yapabiliyor Ethan Hunt..
9


avatar
(415) -
Bir önceki filme göre iyi değildi belki ama gene de son birkaç senede çıkan kaliteli aksiyon filmlerinden biri olduğunu değiştirmiyor bu.
8


avatar
(998) -
Her zamanki gibi, müthiş bir tempo. Tüm güç bizde her istediğimizi yaparız havaları, ama yine de iyi bir aksiyon. James bond'a rakip olmak için ellerinden geleni yapıyorlar
7


avatar
(1234) -
İlk filmlerdeki havayı aramak yanlış olur. Sonuçta bilindik hikayeler bilindik yüzler. Ancak serinin 5. filmi olarak gayet başarılı. Tavsiye edebileceğim bir aksiyon filmi çıkmış ortaya. 7 puan.
7


avatar
(271) -
İzlemesi gâyet eğlenceli idi. Serinin daha önceki filmlerini izleyenlerin izlememesi için bir sebep görmüyorum. Efsanevi müziğini duymak da iyi geldi.
8


avatar
(346) -
Filmlerin arasını 3-4 sene tutuyor ki insanlar ne izlediklerini unutsun, yoksa aynı şeyi izlediklerini nasıl anlamayacaklar. Ne Tom ne de filmler arasında bir değişiklik var.
6

Cevaplar (1)
avatar
(435) -
güzel yorum katılıyorum.
7


0
| Bildir


avatar
(463) -
aksiyon biraz daha falza olsaymış daha da iyi olurmuş bence, 4 ü daha çok beğendim ama bu da bayaa iyidi 10/7,5
7


default avatar
(70) -
Filmi bugün özledim.İzlenebilecek düzeyde olan güzel bir ajan filmi.İzlemenizi tavsiye ederim.
7


default avatar
(34) -
adamın bi standardı var ve 7 puanın altına düşmüyor. bence iyiydi.


avatar
(178) -
elinde bukadar güzel bir devam konusu varken bir devam filmi çekmek için film çekmek hiç iyi olmamış..tom cruise hatrına izlenecek bir aksiyon.. kötü değil fakat iyide değil.. konuyu uzun uzun yazabilirim fakat filmin sadece kaymağı sıyrılmış..derinlere inilmemiş..
7


default avatar
(501) -
heyecanını kaybetmiş bir seri olarak finali yapmaz umarım.aksiyon bakımından serinin en durağan filmi.kovalamaca sahneleriyle hareketlenen film bence sıradanlığı aşamıyor...


default avatar
(43) -
Diğer serilere göre çok çok iyi olmuş.
8


default avatar
(16) -
Hayal kırıklığına uğradım bence serinin en kötü filmi daha iyi olabilirdi.İzlenir mi TOM abimiz için izlenir ama seriye yakışmamış biraz aceleye mi getirdiler bilmiyorum.


avatar
(66) -
Film fena değil ama serinin en kötü filmi olmuş
5


avatar
(546) -
Güzel filmdi.İzletiyor heyecanlı hernekadar Tom 'u hiç sevmesemde:D8/10
8


avatar
(396) -
Film kendini izletiyor, güzel; fakat tamamen sıradan bir ajan filmi. Daha dün seyrettim, çok fazla hatırlamıyorum; akılda kalıcı bir farkı yok. Film yokluğunda iyi gider.
6


default avatar
(33) -
Soluksuz izleyeceğiniz bir film. Hem Rebbeca da var.Daha ne olsun


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film