Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
default avatar
(1) -
Eğlenceli ve sürükleyici bir anime tavsiye ederim. Bu tarz şeyler izlerken mantık arıyorsanız zaten zevk alamazsınız. Rahat ol akışına bırak arkadaşlık kazanacaktır sonunda.
8


avatar
(415) -
Slam Dunk kadar kaliteli olmasa da gene de kendine bağlayan bir anime. Zaten kaliteli spor animeleri iki elin parmağını geçmezken izlemek gerek eğer ki izlemediyseniz.
8


default avatar
(14) -
Güzel anime tavsiye ediyorum zaten bir slum dunk var bir de kuroko no basuke başka izlenecek adam akılı basketbol animesi yok. Puanını hak eden bir yapım olmuş.


avatar
(907) -
Basketbol oyuncularını basketboldan soğutacak bir anime.Her karakterin bir özel atışı var.Hücumlarda ya basket oluyor ya da blok konuluyor.Animeyi yazanların basketboldan anladığını hiç sanmıyorum futbol mantığına göre yapılmış resmen.Basketbol kuralları ve setleri hakkında oynanış biçimi ile ilgili yanlış bilgilendirmeler de mevcut.Tsubasa'dan daha fazla özel hareket var.Hadi o futbol az gol oluyor da burada her sayının özel hareketlerle olması ayrı bir saçmalık.Uzak durun bu animeden baştan sona basketbol faciası
1

Cevaplar (1)
default avatar
(14) -
jekyll kardeş bir film hakkında da olumlu bir yorumunu görmedim. Nerede denk geldiysem hepsini gömmüşşün. Lisanslı bir basketbol oyuncusu olarak yorum yapıyorum. Anime çok güzel 1 puan nedir ya karalama kampanyasını bırak bence artık...


2
| Bildir


avatar
(67) -
Bir basketbolsever olarak izliyeyim dedim ama olmuyo arkadaş. futbol oynar gibi her hücuma koşa koşa gitmeler, sınıra ulaşmalar, acayip özellikler... Bleach gibi, onun basket versiyonu sanki.
5


avatar
(2) -
yeni bir slam dunk mı doğuyor derken, biraz daha farklı bir tad buldum.
izlenesi bir anime.


default avatar
(2) -
kaptan tusuba sa tadında çok güzel bir basketbol anime serisi.herkesin izlemesini tavsiye ederim ,izlemek için en uygun zaman pazar sabahı bence bunu da niye yazdıysam herkes istediği zaman zaten seyreder.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film