Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
avatar
(1723) -
trajikomik bir hikaye ve gerçekliği var diye söyleniyor, güzel bir filmdi, oyunculuklar güzel, hele ortam ve ambians 10 numara, herşey manuel ve etkili, görselliğe diyecek lafım yok 5 yıldız, herşey o kadar berrak anlatılmış ki finale kadar soluksuz izliyorsunuz, zaman zaman komedik, zaman zaman dram tadında, enfes bir seyirlik...
8


default avatar
(17) -
Az izlenmesi tuhafıma gitti. Eğlenceli bir film. Koreliler gerçekten güzel işler çıkarıyorlar. Türkçe dublajı olmaması üzdü. Genel itibariyle aileyle (filmin başındaki sahneler ufaklar için sakıncalı olabilir) izlenebilecek bir film.
8


avatar
(100) -
Güney Kore Hollywood'dan daha iyi işler çıkarıyor. Bu film bunun başka bir örneği. Çok başarılı ve etkileyici. Yer yer güldürüyor, yer yer hüzünlendiriyor. İzlemediyseniz muhakkak bir fırsatını bulup izleyin.


avatar
(1418) -
Kral zehirlendiği için bir süre onun yerine geçen tıpatıp benzeri sahte kralın, gerçek kraldan daha adil bir yönetim sergilemesini konu alan, tarihde yaşanmış bir hikayeye sahip çok iyi çekilmiş harika bir film.

16.Yüzyılda Joseon Hanedanlığı’nın 15. Hükümdarı Kral Gwang-hee kendisine bir suikast yapılacağını duyar. Canını kurtarmak ve çıkabilecek bir kaosu önlemek için danışmanından kendisine benzer birini bulmasını ister. Danışman, krala çok benzeyen genelev soytarısı Ha-sun’u bulur. Kral gerçekten zehirlenince, iyileşene kadar Ha-Sun kralın yerine geçer ve devlet için kararlar alır. Başlarda bocalasa da yönetimde neler döndüğünü anlar ve halkın menfaatleri doğrultusunda kararlar alır. Kral iyileşince ne olacak derseniz filmi izleyip görün derim.

Başrolünde Kore'nin en iyi aktörlerinden Byung-hun Lee'nin oynadığı bu filmi izlemenizi tavsiye ederim. Mesajları çok değerli.

* Benzer bir konuyu ele alan Viva La Liberta (2013) filmini de tavsiye ederim.
9


default avatar
(7) -
beni benden alan bir yapım.. 
10


default avatar
(143) -
Gerçekten güzel bir filmdi. Seviyorum Güney Kore filmlerini. Duyguyu verebiliyorlar, oyunculukları güçlü, senaryolar da güzel olunca tadından yenmiyor Gülücük
8


default avatar
(91) -
film çok iyiydi bence, bu kadar az izlenmesine üzüldüm.. umarım daha çok kişi izler.. aksiyon savaş falan beklemeyin filmden ama zaten ihtiyaç da duymuyorsunuz, sıkıcı değil gayet akıcı bir film olmuş.. saray entrikalarını izlerken bazen gülüp eğlenecek bazen de üzüleceksiniz... kaçırmayın derim


bu arada filme bu kadar az ilgi olmasına rağmen Türkçe altyazısını hazırlayan arkadaşlara da teşekkür ederim.. ben Seijaku Samurai çevirisi ile izledim hiç bir sorun yoktu..
8


avatar
(56) -
yorumculara aynen katılıyorum, hoş bir film..8/10 Hıhı
8


default avatar
(1723) -
Masal tadında hoş , güzel , izlenebilir bir film
7


avatar
(92) -
Bazı sahneleri aklıma geldikçe gülüyorum.Yer yer komik yer yer duygusal çok güzel bir film olmuş.İzlemenizi tavsiye ederim.
9


avatar
(306) -
Byung-hun Lee gibi önemli bir aktörün filmi kaçmaz izleyin derim.
10


avatar
(20) -
Güzel bir film. kesinlikle tavsiye ederim.


avatar
(285) -
Kore tarihini yarı gerçek yarı kurmaca bir senaryoyla, sıkmadan, eğlenceli bir biçimde sunan, kaliteli bir dönem filmi olmuş. Saray hayatını, görev dağılımlarını, bazen mizâhi bazen sert bir şekilde anlatıyor. Filmin büyük çoğunluğu sarayın içinde geçtiği için tek mekân filmi diyebiliriz. Ama tek mekân saray olunca tabii çok mekân gibi oluyor. Özellikle tarihi film sevenlerin ve Kore kültürüne merakı olanların zevkle izleyeceğini düşünüyor, iyi seyirler diliyorum.

- b4sunborn'e güzel çevirisi için teşekkür ederim Saygılar .
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film