Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(8394) -
L. Stanfield yeni nesil siyahi oyuncular içinde bence en tatlı karizma olanı... Rolü cuk olmuş ve film boyunca gösterdiği performans muazzamdı. Ayrıca O. Sy ve James McAvoy karakterleriyle renk katmışlar. Kendince absürt ve keyifli bir havada, siyahi tarzda makara, eğlenceli bir yapım. Ben keyifle tamamladım, tavsiye ederim.


avatar
(121) -
ben keyif aldım. buda uçuk bir kafa diyelim ama poor things gibi insanı irite etmediği gibi bolca gülümsetiyor. romatizm, aile, arkadaşlık bir çok şeye çok iyi dokunmuşlar. tamam başyapıt değil ama minimum da 6 bence. cumhur beyin "aynı konular işlenmiş" yorumuna hiç katılmıyorum. tamamen absürt bir hikaye mevcut. hırsız abimizin ... spoiler ... gibi.
6


avatar
(6196) -
Aslında ben filmi birkaç tanıdık oyuncu hatırına önceden indirmiştim. Altyazı çıkınca izledim. Neredeyse tamamı siyahi oyunculardan oluşan bu sefer Hz İsa'yı siyahiler tarafından yapılmış aynı konular işlenmiş. Çekim yerleri gerçekten çok güzel .Ayrıca müziklerde pop tarzı fakat filmdeki Hz İsa konusunu bilenler için izlenmese de olur. Çünkü çok farklı bir şey yok...
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film