Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
default avatar
(3) -
Şimdi bizim anladığımızın üstünde bir LGBT terminolojisi yok değil ama zaten dizinin reyting amacının dışında bir şeyleri göstermek ve çok da absürd ya da uçuk bir durum olmadığını lanse ettirmek. Ha bunu "normalleştirme" olarak anlarsın/anlamazsın bu kişinin bilincinin gelişmeye açık olup olmamasıyla alakalıdır. Evet, 4. sezondan sonra pek güzel işlenemiyor konular ama toparlayıp sona ereceğine eminim. Bi dee Kerr Smith hastası ben için galiba onun olduğu bölümlerde neşe doluyorum. Çok Mutlu


default avatar
(1) -
Türk filmlerinin en iyisine bin basar.
10


default avatar
(202) -
Normalde yorumlarımı yazarken diğer yorumları okumadan -etkilenmemek adına- yazarım. -Ama burda okuyayım da gerçek düşüncelerimi yazacağım bari çok uç bişey olasın- a istinaden okuyup ta yazıyorum:
Ben genelde toplumda -eşcinsel bi şarkıcı kardeşimizin nedensiz şiddetine maruz kaldığım günden beridir- homofobik saymam ama uzak dururum...(Yani kendi içlerindeki yalnızlık ve haksızlık duygusuna naçar'ım bu yüzden çaresiz kaldığım her durum gibi bu konuda ahkam kesmeyi haksızlık bulurum.Hah tamam mı bu kadar kendimi sütten çıkan akkaşık konumuna getirmem : Ben diziyi rahatsız bulsam da hadi bu bölümü de izleyeyim hadi ötekini de diye diye 14. bölüme gelmişim:
Yani kıssadan hisse: Biraz sabun köpüğü bi dizi kafamın almadığı yer yer durumlar var ama izliyoruz işte... Ha tavsiye eder misin derseniz? Bence izleyebilirsiniz "yeter artık kafamın kayışını attıran dizilerden biraz da ha ha ho ho diziler görsün bu dimağ derseniz buyrun izleyin..
Bak ama dedim size sabun köpüğü diyerek sonra bana köpürmeyin


avatar
(249) -
Henüz ilk bölümünü izledim. Homofobik filan değilim ama Amerika'nın bu tarz ilişkileri normalleştirme çabalarını gereksiz ve saçma buluyorum. Aynı şey Modern Family'de de vardı. Devam eder miyim bilmiyorum çünkü ileride dizide neler işlenebileceğini tahmin edebiliyorum. Belki ikinci bölümü de izledikten sonra karar verebilirim.
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film