Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(1239) -
Aslında fena sayılmaz.Standart komedi kategorisinde'ki Türk yapımların'danpek farkı olmasa da izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum.İyi seyirler.
6


avatar
(741) -
köy yanıyor deli taranıyor misali perukla oynadığı sahneler çok iyiydi. gibi dizisi badanacı usta bıraz daha rolu olsa ıyı olurmus
6


default avatar
(323) -
Oyuncu kadrosu çok iyi. Film gayet de güzel kendini izlettiriyor. Komedi filmi değil ama yer yer güldürüyor, yer yer heyecan uyandırıyor. Gülücük çok fazla beklentiyeden izlerseniz beğenirsiniz.
7


avatar
(444) -
Kurgudaki ufak tefek birkaç hatayı görmezden gelince keyifle izlenen kara mizah örneği güzel bir yerli film olmuş. Çağlar Çorumlu her filmde canlandırdığı karaktere resmen hayat veriyor. Türk sinemasının potansiyelini fark etme açısından başarılı bir film. Daha iyilerini de yapabiliriz ancak bunun için yapımcılara, yönetmen ve oyunculara cesaret timsali yaklaşım göstermeliyiz. Aksi taktirde üçüncü sınıf Karadeniz ya da Trakya şivelisiyle mafyatik unsurlarla bezeli iğrenç şakalı, bol küfürlü komedi filmleri ve töre, nammıs, intikgam üçgeninden plaza, zengin aile, holding içi aldatmalara kadar giden dizilere maruz kalmaktan kurtulamayacağız.
7


avatar
(8404) -
Komedi unsurları da olan ama daha ziyade çetrefilli suç, dram ve kara mizah ile harmanlanmış bir yapım. Oyuncu kadrosu filme olan ilgiyi artırıyor ister istemez, abuk sabuk komedi filmlerindense bu tarz bir yapım olması beni daha mutlu etti. Netflixte pazar sabahı gayet iyi gitti, tavsiye ederim.


default avatar
(25) -
Çok güzel film olmuş. Oyunculuklar çok iyiydi. Son zamanlardaki en iyi Türk filmlerinden..
8


default avatar
(6) -
film kesinlikle komedi değil dram denilebilir böyle bir film beklemiyordum gülmek için gittim ama beklentimi karşılamadı
3


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film