Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(176) -
İlk sezon bir şekilde kendiniz izlettiriyor ama ikinci sezonla birlikte sıkılmaya başlıyorsunuz senaryonun akıcılığında ki sorundan ziyade espri anlayışının bayatlığı aynı şekilde hiç değişmeden tekrara düşmesi bir süre sonra çekilmez hale geliyor. Film tamamen komedi üzerine kurulmuş tarihi gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi yok öyle ki 2. sezonla birlikte tarihi yeniden yazıyorlar.
Tarihi dönem dizisi yapıp bu derece tarih den uzaklaşıp sadece komediye çeviriyorsanız espri anlayışının ve komedi düzeyinin çok daha üst düzeyde olması gerekiyor aksi takdirde bu şekilde çöpe çevrilen bir şeyler çıkar ortaya.
öyle ki 2. sezonla beraber Elle Fanning in sesinden şeklinden hareketlerinden iğrenip, Nicholas Hoult un yirmi bölüm boyunca küfürlerinden tiksindiğimi farkettim. ikinci sezonun 3. bölümünden itibaren ileri sararak bitirdim .
o kadar beğendiğim Elle Fanning i bu dizideki berbat senaryo ile gelen oyunculuğunu görmemek için 3. sezonu üstüne para verseler izlemem.
4


avatar
(6204) -
Şimdi 10. bölümü bitirdim. Böylece 2 sezon da bitmiş oldu. Açıkçası ilk sezonun heyecanıyla devam ettim. Yalnız bir noktadan sonra ciddiyet olmayınca izleme zevkimi kaçırdı. Kesinlikle dalın da harika bir dizi. Ayrıca 2. sezon da gereksiz uzatmalar vardı. Örneğin saray için de timsahlar, kölelere özgürlük gibi daha sayılabilir. Fakat 3. sezonu onay aldığı halde izlemeyi düşünmüyorum. Kesinlikle kötü olduğu anlamı çıkmasın.
7


avatar
(6204) -
2.sezon ilk bölüm altyazı düşünce bizde elbette izleriz. Dizi bıraktığı yerden yine aynı tempoda devam ediyor. Gerçekten çok zengin ve masraflı yapıldığı gerçek. Daha önce de belirttiğim gibi keşke komedi olmasaydı. Yinede izlemesi çok keyifli ...
2. SEZON....
( 01.bölüm için)
7


avatar
(6204) -
10 bölüm boyunca Elle Fanning 'in doğal güzelliğine ve performasına doyamadığım gibi ayrıca Nicholas Hoult'ın rolünün muhteşem oyunuyla zevkle izlediğim bir dizi oldu.Gerçekten dönem,kostüm ve çekimleriyle muazzam olan bu diziyi komedi değilde keşke ciddi bir konu olarak çekilseydi sanki daha başarılı olurdu diye düşünüyorum.Açıkçası dizi sevenlerin mutlaka şans vermeleri gerekir.... (1. SEZON....)
7


default avatar
(33) -
Diziyi izleyip,sezonu bitirince buraya yorum yapmaya geldim ama Lagara'nın "Büyük bir keyifle izledim. Çoktandır bu kadar güzel, ince komedi dizisi izlememiştim" cümlesi, zaten bu dizi için söylenebilecek en doğru tesbit olmuş. Aynen katılıyorum, harika 1 dizi.
10


default avatar
(2) -
Büyük bir keyifle izledim. Çoktandır bu kadar güzel, ince komedi dizisi izlememiştim. Katerina hakkındaki gençliğimde duyduğumuz, bir çok edepsiz şehir efsanesiyle güzel dalga geçmişler. Hararetle tavsiye ederim.
(01.sezon için)
9


default avatar
(206) -
Önüne Polat Alemdar projesi bile gelse hakkıyla oynacak olan, Mad Max'in Nux'u Nicholas Hoult'u ve Hollywood'un wonderkid'i Elle Fanning'i bu enerjik yaşlarında bir araya getir ve böyle bir iş yap.
Hayal kırıklığı. Hiç beğenmesem de bu ikilinin hatırına izledim. Yine de görüntü yönetmeni elindeki imkanlalarla iyi işler çıkarmış. Elle Fanning o kadar çok yakışıyor ki 16:9'a, öyle böyle değil.
5


default avatar
(42) -
Gayet eğlenceli bir dizi. Tarihi hiciv dolu. Komedi ve yer yer dramı güzel harmanlamış. çabucak izlettirdi kendini.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film