Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(8404) -
Başrol kızın güzelliği ve çekim kalitesi harici pek bir şey bulamadım desem yeridir! Yaşınız genç ve bu tarz filmleri seviyorsanız belki... Umarım devamı farklı olur.


avatar
(312) -
Filmen benim anlamadığım
Sürprizbozan: Göster

Bence vaktinize yazık etmeyin zaten pek çok sahnesini 1,5x ya da 2x hızında ilerleyeceksiniz
3


avatar
(6202) -
Bilinen konuları farklı kişilerle pişirip,pişirip önümüze konulan standart klişelerle dolu bir gerilim filmi. Bence çok fazla yorum gerektirmeyen eğer önüme çıkarsa sırf meraktan 2. bölüme de şans verebilirim. Türü sevenler için beklentiyi düşük tutarak izle ve sil der iyi seyirler dilerim...
5


avatar
(538) -
Hey gidi Renny Harlin. Bir dönemin en iyi aksiyon filmlerini çeken adam. Cliffhanger, Die Hard 2, Deep Blue Sea, Driven vs. Yapa yapa bu olmamış remake i mi yaptın. Ne gerek vardı mis gibi 2008 versiyonu varken niye? Devamını benden izleyin demek istedi sanırım. Chapter 2'de görücez. Film kesinlikle olmamış. Başrol oyuncular bir felaket. Gerilim desen yok. Vasat bir film.


avatar
(4236) -
Uzun bir süre boş ve gereksiz muhabbetleri dinledikten sonra nihayet asıl beklediğimiz kıvama geliyor. Çok korkutucu olmaktan ziyade zaman zaman gerilim had safhada. Neden sorusunu sorduğunuz anda film anlamsızlaşabilir bu yüzden beklenti içine girilmeden izlenebilir.
5


default avatar
(16) -
2008 yılında liv taylor'ın oynadığı filmi de izlemiştim.Yıllar sonra aynı tadı aldım.Konsantre şekilde izlerseniz gerilim garantili.Türü sevenler için tatmin edici 6 puan veriyorum.
6


default avatar
(10) -
Fragmanı birazda olsa umut vermişti.2008 yapımı ilk filmi daha iyi .bunda çok mantık hataları var. Ben den 5 puan
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film