Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(539) -
Ağır ilerleyen ama her Harlan Coben romanı uyarlaması gibi merak uyandıran gizem dolu bir mini dizi. Aksiyonu olmayan ama sonuna kadar sizi ayakta tutacak bir hikayesi var. Olay örgüsü iyi kurgulanmış. Minik ters köşeler mevcut. İzlenmeli.


avatar
(166) -
Üçüncü bölümdeyim , çok akıcı gitmiyor , ortanın altında şimdilik, sekiz bölümlük dizinin üçüncü bölümüne geldiğinizde olayları kavrayıp dizinin içinde olmanız gerekiyor ama , hala anlamsız bir bilinmezlik devam ediyor.. Neyi neden izlediğinizi pek anlayamıyorsunuz. Diziyi sevimsiz kılan ,izlemeyi çok zorlaştıran diğer bir etkende Megan karakteri için seçmiş oldukları Cush Jumbo , çok kötü seçim olmuş... Yokmuymuş daha eli ayağı düzgün anlattıkları karaktere uyan biri acaba Gülücük Neyse bitirebilirsem yorumu editleyip puanlarım Gülücük


default avatar
(21) -
Karnaval gecesinde kaybolan bir gencin soruşturması etrafında dönen, İngilizlerin gayet iyi becerdiği türde polisiye mini dizi..Amerikan filmlerinin hızlı temposuna alışanlara biraz yavaş gelebilirse de; Bancroft, Fearless,Vigil,The Sister v.b. dizileri beğendiyseniz bunu da beğenebilirsiniz..


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film