Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(401) -
BBC filmleri gibi olmuş, kameranın özel kareleri hiç denecek kadar az, büyük oranda yakın çekim çalışılmış. Savaşın gerçek yüzünden daha çok hikayenin ana karakterleri üzerinde durulmuş. Finale sürpriz koyulmaya çalışılsa da tahmin edilebiliyor. Vasat bir senaryo, çekim, anlatım vs. Aslında kısa film yapılsa daha anlamlı olabilirmiş. Zaman kaybı gibi geldi bana. Puanını da hak ediyor.
5


default avatar
(1457) -
Düşük bütçeli orta seviyeli bir savaş filmi. Bütçeye çok sıkışmış olduğundan ilgiyi direkt olarak cezp etmiyor. Ama konuyu işleyiş şekli fena değil. Diyaloglar çok bildik olmasa aslında oyuncu performansları iyi. Hoş vakit geçirmek için denenebilir. İyi seyirler dilerim…

Gelelim incelemesine…

Johan Eral'ün ilk yönetmenlik denemesi. Bütçeye takıldığı için savaş havasını vermek için epeyce uğraşmış ve kamera açılarıyla da başarmış görünüyor. Bence geleceği var. Oyunculuğu da gayet başarılı. Ben beğendim. Tim Pocock güel bir yüz. Yapımcılar onu düşünmeli. Martin Copper de çok iyiydi. Sıradaki filmi Zombie Hunter'i deneyeceğim. Aktrisler beni pek sarmadı.

Hoş vakit geçirmek için bir defa deneyin derim. Saygılarımla…
4


default avatar
(29) -
İki cephe arasında askerlerin mücadelesi haricinde pekde etkilendiğim söylenemez.. Sanki acemice sahneler de vardı. Siperde askerin birazdan kurşunu kafasına yiyeceğini çok önceden anlıyorsunuz. Hele Grace'in durumu tam vahim. Çok daha iyi olabilirmiş aslında.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film