Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(489) -
Adamın amacını filmin sonuna doğru anlıyorsunuz ama finalde bir yere varmıyor.Film boyunca yapılan aksiyonlarında bir sonucu olmuyor.Duygusal falan da değil izle-geç türünden bi film.Aşırı boş zamanda izlenebilir belki.
5


avatar
(1418) -
BAD WORDS (2013) kurallardaki bir açıktan faydalanıp, çocuklara yönelik heceleme yarışmasına katılan bir adamın hikayesini konu alan keyifli , her yaşa uygun bir Amerikan komedi filmi. Ben çok beğendim, size de tavsiye ederim.

Aile filmlerinin sevdiğim aktörü Jason Bateman'ın yönettiği ve başrolünde oynadığı filmde, 40 yaşındaki Guy Trilby önce bölgesel yarışmadaki elemeyi geçer sonra da birkaç gün süren ve TV'de canlı yayınlanan ulusal turnuvaya katılır. Yanında onunla haber yapmak için bir kadın gazeteci de olur. Aynı otelde kaldığı 10 yaşındaki Hint kökenli bir çocukla da arkadaşlık yapar.

Guy'un yarışmacı çocukların morallerini bozup elenmelerini sağlaması çok acımasızca ve trajikomikti. Turnuvaya katılma sebebi etkileyiciydi. Bu film beni hem çok güldürdü hem de duygulandırdı.


avatar
(453) -
Bol miktarda küfür olduğundan çocukların izlememesi gereken, bel altı şakalarının olmasından dolayı da birçok kişiye hitap edemeyecek tarzda bir film. Bunların dışında gayet güzel, eğlenceli ve bilgili bir vakit geçirdim. Eğer İngilizce izleyecekseniz de sözlüğünüzün yakınınızda olmasına dikkat edin. Öyle her an karşınıza çıkan ya da çıkabilecek kelimeler dönmüyor. İyi seyirler Gülücük
7


avatar
(691) -
Önce herkes için bir film gibi görünüyor, ama epeyce küfür var. Çocuklara da hitap edebilecek bir film olabilecek iken, bu durum biraz kafa karıştırıcı. Genel olarak duygusal ve eğlenceli. Yabancı dil (İngilizce) merakınız da varsa, tadından yenmez hatta.

Altyazı için Kemal bey kardeşimize teşekkürler.


default avatar
(1723) -
Gayet eğlenceli zaman geçirdim , komedi ama o kadar masum değil , küfür ve argo filmin içinde bayağı geçiyor , çocuklar için sakıncalı olabilir ... İzlenebilir güzel bir komedi...
8


avatar
(811) -
Arkadaşlığa önem verme ve küçük bir final adına izlenebilir...
5


avatar
(2674) -
30 yıldır aktörlük yapan Jason Bateman'ın ilk yönetmenlik denemesi...Andrew Dodge'unda ilk senaryosu... Peki bu "ilk" lerin sonucunda ortaya çıkan ne derseniz, gayet keyifli bir yapım derim.

Tarzını "komedi" olarak belirleyerek vizyona sürülen filmlerde hazmedemediğim iki durum var..
Birincisi komedi ile sululuğu karıştırmaları, ikincisi ise güldürmek için çareyi belden aşağı esprilerde görmeleri... Bad Words bu anlamda da gayet dengeli bir çizgide. yani sululuk ve cinsel espriden medet ummamış. Ama küfür tabiki var; o da ölçülü ve tam yerinde...

40 yaşındaki bir adamın ülke genelindeki 7.sınıf öğrencileri arasında yapılan heceleme yarışmasına, kurallardaki bir açığı kullanarak katılmasının anlatıldığı Bad Words; kahkahalarla güleceğiniz bir komedi filmi değil ama baştan sona yüzünüzde bir tebessümle seyredebileceğiniz, hatta sonu biraz dramatik bir yapım. 10/6,5


avatar
(654) -
komedi filmi olarak gözüksede çok dokunaklı ve duygusal bir film gayet de eğlenceli buldum jason yine çok güzel oynamış
altyazıyı ceviren onur arkadaşıma çok teşekkurler
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film