Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(163) -
Bence ilk üç filmle aynı seviyede olmasa da yine de hala çok keyifli eğlenceli bir devam filmi olmuş. Serinin sevenlerinin asla kaçırmaması gereken bir animasyon. Özellikle neredeyse daha önceden kalan tüm karakterleri görmemiz de seyir keyfini arttırıyor. Keyifli vakit geçirmek için bire bir.
8


avatar
(35) -
80 bölümlük Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness 'in herhangi bir bölümünün uzatılmışı gibiydi. Furious five bile yoktu niyeyse.. Seslendirme sanatçılarına para mı yetmemiş, ya da bütün bütçeyi Shifu'yu seslendiren Dustin Hoffman mı almış nedir. Bir şekilde gişe yapıyor, yaptıkça devam ediyor. Serinin meraklılarına yeni bir şey vermiyor, izlense de olur, izlenmese de...
6


default avatar
(12) -
Eski kalitesine göre berbat olduğunu düşünüyorum. Bu işin de kalitesini boşverip satmışlar sanırım. Yine lobicilerin elinde çift babalı Po nun maceraları fast and furious misali devam eder artık. Aksiyonlar aksiyon değil, konusu konu değil. Karakter sunumları patates kıvamında. Alıcısına hayırlı olsun, yeni jenerasyona acımamak elde degil. Eski bölümlerinde tüyler ürperten anları olan bu güzel yapıt izlerken de bittiğinde de hiçbirşey hissettirmedi.
5


avatar
(444) -
Bu defa ki baş düşmanımızın, planladığı kötülüğün motivasyon kaynağı diğerleri gibi sağlam bir temelde anlatılmadığından çok etkileyici değildi ki bana göre filmin tek eksik noktası bu. Yine de bir buçuk saat nasıl geçti hiç anlamadım bile. Kung Fu öğretisi bu filmde de son sürat gidiyor. Sevimli panda Po bu filmde de fazlasıyla muhteşem ve pofuduk.
Sürprizbozan: Göster
8

Cevaplar (1)
default avatar
(2) -
Evet diğer kötüleri görmek güzeldi lakin hiç konuşmamaları dikkat çekti. Bence bir kaç kelime bile olsa konuşmalılardı. Masraftan kaçınılmış biraz. Efsane beşli zaten yoktu. ?
6


0
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film