Giriş Kayıt

Kurt Çocuklar (2012) Yorumlar


Okami kodomo no ame to yuki

Yorumlar (5)
avatar
(806) -
Animeyi izlerken aklıma Jack London'un "Beyaz Diş" ve "Vahşetin Çağrısı" kitapları geldi. Oradaki karakterler de bir "tercih" yapıyorlardı: Köpek mi olacaklardı yoksa kurt mu; güvenli ve sade bir ev hayatı mı, yoksa tehlikeli ve özgür olan doğal yaşam mı?
Bu filmde de bu tarz tercihler görüyoruz. Hem bizi biz yapan şey tercihlerimizin toplamı değil midir?
"Ben tiyatrocu olmak istiyorum anne." ne demek ise "Ben dağlarda özgür bir kurt olarak yaşamak istiyorum anne." demek de odur.
Tercihler ve sonuçlar... İşte hayat...
9


default avatar
(86) -
İsmine bakınca aslında cok bilindik bir konu kurt adam hikayesi ama annelik ,aile olmak o kadar içten ve sıcak anlatılmış ki filmi beğenmemek ve duygulanmamak elde değil .
8


default avatar
(6) -
Animeyi izliyorum şu an. Amma da bizi anlatıyor. Herkesin kendinden kaçtığı kurt çocuklar. Ama biz kurt değildik ve kabahatimiz fazla uysal olmamızdı.


default avatar
(46) -
Annemize hayra kaldığımı belirtmek isterim..Yönetmenimiz öylesine güzel bir iş çıkarmış ki sevgili çizgi annemizin karşısında saygı ile eğilmekten başka bir seçenek bize bırakmamış. En çok dikkatimi çeken noktalardan biri annemiz çocuklarının ne olacağına karar vermek için mevcut durumu değiştirmiyor, tam aksine çocuklarının kendi seçimlerini çok daha rahat ve dış etkilerden bağımsız bir şekilde yapabilmeleri için hiç kimsenin katlanmayacağı, katlanmak istemeyeceği durumlara geçiş yapmakta gözünü dahi kırpmıyor. Tabi bizim annemiz çizgi karakter olsada... slcn Güzel bir kurt çocuklar ve anneleri hikayesi karşımızda, bu defa kan, vahşet yok. Çok daha dingin ve işin özüne inmeyi başarmış bir yapım, umuyorum hoşunuza gider, iyi seyirler.
8


default avatar
(27) -
Çeviri için çok teşekkürler CloudT.
Son zamanlarda izlediğim en güzel animeler den biriydi.
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film