Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(50) -
"Eh işte" denebilecek seviyede bir film. 80'lerde geçen bir film olduğundan havası ayrı bir güzel. Oyunculuklar gayet iyi seviyede. Görüntü yönetmeni çok çok iyi bir iş çıkarmışken, yönetmenin kendisi o kadar iyi iş çıkaramamış bence. Komedisi bir tık daha iyi olabilirdi. Modern zamanımızın 80'lerde geçen komedi frankenstein filmi olarak tanımlayabiliriz. Yoklukta gayet de güzel izlenebilecek ve sizi eğlendirebilecek bir film. Yalnız çok fazla bir şey beklemeyin, bazı yerler sıkabilir bile. Filmdeki ufak metaforlar ve hafif karanlık yapı da güzel işlenmiş.


avatar
(1031) -
İçinde hem komedinin, hem korkunun ve hem de romantizmin aynı anda olduğu ender filmlerden. Film renkli ve canlı, müzikler güzel ama konu pek beni içine çekemedi. Lisa biraz kafadan çatlak bir rolde. Hiç arkadaşı olmamasından dolayı da böyle garip bir hayata bürünmüş. Önereceğim bir film değil maalesef... 4/10...
4


default avatar
(127) -
Gothic temalı filmlerden hoşlanıyorsanız seveceğinizi düşünüyorum. Komedi güzel harmanlanmıştı. Uzun zamandır bekliyordum bu filmi, beklediğimin bir tık altında kalmış olsa da yine de hiç sıkmadan sonuna kadar izlettirdi. Oyunculuklar ve görsellik çok başarılıydı. Ciddiye almadan keyif için izlemek için ideal, umarım devamı gelir.
5


avatar
(6203) -
Sırf film yokluğundan bir bakayım dedim. Konusu saçma fakat içinde gençlik olan farklı konusuyla vakit geçirmek için izledikten sonra bir daha hiç hatırlamayacağınız bir film...


avatar
(8404) -
Belli bir yere kadar zaten aşırı sıkcı ilerliyor. Romantizmi, komediyi ve korkuyu birleştiren, tınıyı yakalayabilen filmlerden değil! Dönem olarak seksen sonları, doksan başları gibi hissettirdi. Şarkılar harika, kızın tatlılığı çok başka, Carla Gugino'nun şirret anneliği ve fiziği muhteşem... Film nasıl derseniz bence ortalama bir yapım.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film