Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(6205) -
İyi oyuncular olunca haliyle beklentide yüksek oluyor. Maalesef çok üst düzey bir dizi olmamış. Çok fazla bilgisayar tabanlı görüntüler vardı. Hikaye kendi içinde güzel ilerlerken sonrası bence gereksiz savaş sahnelerine dönüştü. Daha sonra da Türk filmleri gibi sonlandı. Bence ortalamayı geçemeyen ünlü oyuncuların hatırına, birde bölümler kısa olunca belki şans verilebilir.
Ayrıca Nicole Kidman daha önce gördüğüm filmlerinden nasıl çok genç görünüyor şaşırdım...
5


avatar
(502) -
İlk 2 bölümü şimdi bitirdim. Dönem, mekan ve renkler çok güzeldi. Senarist yönetmen Baz Luhrmann sanırım dedesinden vs dinlediği bir konuyu belgesel tadında biraz mizahsen biraz dramatize ederek anlatıyor. Hikayenin akıcılığını çok beğendim, biraz da tarihi propaganda kokuyor. Güzel beğendim 2 bölüm nasıl bitti anlamadım bu da senarist başarısı bana göre. Yarın bitirebilirsem bu yorumu güncellerim. İyi seyirler.
(şimdilik notum yok ama 7.5 ayarında bir dizi gibi:))

Cevaplar (6)
avatar
(6205) -
Yorumunu görünce bende indirmeye başladım. Trailer'ine baktım
Nicole Kidman nasıl bu kadar genç inanamadım. Gülücük
5


1
| Bildir
avatar
(502) -
ben de aynı şeyi düşündüm izlerken 20 sene önceki hali ile aynı gibi Hugh Jackman da keza öyle, akıcı bir dizi son 4 bölüm biraz aksiyon ve dram bekliyorum bakalım.


1
| Bildir
avatar
(6205) -
Dizi indi kahvaltı sorası başlarım. Sana da hayırlı işler Sami
5


1
| Bildir
avatar
(6205) -
Sami bugün AUSTRALIA (2008) yapımı aynı oyuncuların filmin trailerine baktım bu dizinin aynısı. Üstelik izlemişim ve beğenmişim. Sanırım filmi dizi hale getirilmiş.
Bence Nicole Kidman'nın neden genç olduğu belli oldu
5


1
| Bildir
avatar
(502) -
Evet valla aynısı 6 bölüm halinde film yazıyordu neden adını değiştirmişlerki onu anlamadım ben de? 2s 45 dk filmi tek parça izlemek isteyen az diye olsa gerek herhalde


1
| Bildir
avatar
(6205) -
Sami çok ilginç diziyi izlerken filmle ilgili hiç bir şey hatırlamadım ve o günkü ruh halimle birde duygulanmışım. Bugün izlediğimde aynı şeyleri hissedemedim. Sevgilerimle Gülücük
5


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film