Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(6203) -
Tamamı 8 bölüm olan ve ilk bölümünü izledim. İngiliz dizisi ama neredeyse oyuncuları tamamı siyahi ırktan oluşuyor. Herhalde saçları erkek gibi kestiren zenci dedektif kadına ısınmakta zorlanacağım galiba. Şimdilik ilk bölümde çok fazla diyaloglardan dolayı daha beni tam olarak içine çekemedi. Sanırım bir kaç bölüm daha şans veririm.


avatar
(166) -
şöyle bakayım dedim 3 bölüm bitti. Akşam olsa da devam etsem modundayım. Türü sevenler için harika , ingiliz ve nordic ler bu işi iyi kotarıyor.
7


avatar
(52) -
Tam final yapıyor diyorsunuz hop bir şey daha çıkıyor hisleriniz değişiyor, tamam bu sefer bitti konu kapandı diyorsunuz hop bir kez daha olay değişiyor. Sezon finali gayet başarılı ve Peter Capaldi eskiden niye Doctor Who yu 12 sene oynayabilmiş son 15 dakikada takdir ediyorsunuz.


default avatar
(25) -
ingiliz polisiyelerinin baska bir tadı var.3 bölüm gayet iyi,bölümler çabuk bitiyor gibi olunca bende diziye bağımlılık yapıyor. senaryosu oyunculuğu gizemi ve hafiften gerilimi ile izlenilir bir dizi tavsiye ederim.
8


default avatar
(9) -
Gayet başarılı bir İngiliz Polisiye serisi. İlk 3 bölümü çok beğendim, devamı da böyle olacaktır diye umuyorum.
8


avatar
(199) -
Değerlendirme yapmak için ilk iki bölüm yetmez belki ama beğendim ben. Başroldeki amcanın oyunculuğunu primevideo'nun The Devil's Hour serisindeki rolüyle beğenmiştim. İngiliz dizilerindeki bunaltıcı his bu seride de var. Daha etkileyici/bağlayıcıbir çıkış yaparsa sevineceğim.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film