Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(100) -
Yapay zekanın hep insani duyguları hissedebilmek amacında olduğunu düşünürdük. Oysaki bizi analiz eden bir zekanın bize benzeme çabası olması hiç mantıklı değil.Konusu itibariyle güzel ve neredeyse tek mekan filmi olduğu için beğendim. Dikkatli izlenildiğinde değerli birçok tartışmayı içerdiği farkedilecektir sanırım.Puan:6.4
6


default avatar
(127) -
Beğendim, biraz daha heyecanlı bir senaryo olsaydı çoook daha iyi olurdu. Yine de güzeldi.
5


avatar
(1030) -
Geçenlerde bir haber gördüm, başka bir kadının resmi üzerinde oynanarak tamamen yeni bir yüz elde edilip bir profil açılıyor. Çıplak beden zaten internette en çok olan şey. Onu da al, fotosunun, videosunun üzerinde oyna, paylaş. Bu şekilde milyon takipçi yapıp para kazanmış. İşte bu film bunun level atlamış, üstüne gelecekteki olasılığı düşünülmüş hali. Yani adamımız gençken film başlıyor. Ta ki yaşlandığı zaman durum nasıl bir hal almış, o bile gösteriliyor.

Ben beğendim. Yapay zekanın kapasitesi üzerine etkileyici bir yapım. Orjinal, hareketsiz, diyaloglu bilim kurgu severlerin beğeneceğini düşünüyorum. Tabi bir gerilim olsa herkesin beğeneceği bir yapım olurdu. Bu anlamda bir Ex machine beklemek hayal kırıklığı olabilir.
6


default avatar
(75) -
Kapalı mekan türünde bir filim. Filim uzun süre kapalı mekanda üç kişi arasında diyaloglarla geçiyor. Hemen hemen hiç dış çekim yok. "12 kızgın adam" türünde bir gerilim ve sürükleyicilik yok. Yine de bu türü sevenleri tatmin edebilir.
4


avatar
(291) -
Film ilginç bir konuya sahip. Pedofili insanları yakalamak için geliştirilmiş bir yapay zeka etrafında dönen olayları anlatıyor. Tamamen diyalog ağırlıklı bir yapım. Ancak kendine seçtiği bu temayı iyi kullanabildiğini ve seyirciye fazla yeni bakış açısı kattığını düşünmüyorum.

Konunun felsefi ve etik yönünü ele alan birkaç tartışma beklerdim. Ama o konuları yüzeysel bir şekilde ele alıyor bence. Ayrıca bazı oyuncuların performansı yeterliyken bazıları tatmin edemiyor. Ancak bütün bunlara rağmen anlattığı hikayesini izletmeyi başarıyor.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film