Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(199) -
Mandalorian kalitesini ve sürükleyiciliğini animasyon serisine taşıyan izlemesi çok keyifli bir yapım olmuş. hem Star Wars müdavimlerini mutlu edecek sürprizlerle dolu.. hem de animasyon kalitesi ve tarzı ile hayranlık uyandırıcı. ( deyim yerindeyse -Arcane: League of Legends'da olduğu gibi- haraket eden bir yağlı boya tablo gibi )
9


avatar
(68) -
Dave Filoni yine tüm kalitesini ve yeteneğini konuşturmuş. Kısa bir dizi olmasına rağmen serinin son filmlerinden bile çok keyif verdi. Obi Wan'ı yapan kadro bu animasyonu izleyip kendilerinden utanmadılarsa hayatta başka hiçbir şeyden utanmazlar. Mutlaka izleyin derim.
9


avatar
(55) -
Star Wars, filmlerinin aksine animasyonlarının belli bir çizgisi var ve bence bu konuda oldukça başarılı.

Tales of the Jedi 16'şar dakikalık 6 bölümden oluşan kısa ve iyi bir iş olmuş. Tales of the Jedi diğer Star Wars animasyonlara kıyasla epik bir yapıya sahip. Bazı bölümlerde özel sahneler var ve bu sahneler hoşuma gitti. Bir Jedi'ın bakış açısı kısa sürelerle güzel aktarılmış. Fakat 6 bölüm yetersiz kalmış. Dizi bir oturuşta bitiyor ve öyle bitiyor ki şimdi yeni sezonu beklemek mi zorundayım diyorsunuz. Olumsuz bulduğum tek kısım bu.

Bu kısa Star Wars dizisine şans vermenizi öneririm. Bir çırpıda bitecektir zaten. Gülücük
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film