Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
default avatar
(73) -
Biraz eksikleri olsa da genel manada iyi ve kendini sonuna kadar izlettiren bir film
6


avatar
(1330) -
Kesinlikle sıkılmadan izlenebilecek bir psikolojik film, fakat kalitesi aynı dozda değil. Kişiye göre değişmekle birlikte bana göre düşük kalite bir yapım. Oyuncu kadrosu yada çekimleriyle değil, herşeyden önce marjinal değil. Gayet klişe ve sıradan takılmışlar. Son bölümlerde bazı sürpriz yada heyecan arttırıcı birkaç şey oldu ama yeterli değil. Filmi biraz daha kulvarından, sınıfından yada akranlarından ayrıcak şeyler gerekliydi ama olmadı. Başlardaki yavan halinden, son bölümlerde sıyrılıp daha güzel bir noktaya gelse de benim gönlümde ancak izlenmeye değer denilebilecek şekilde yer edinebildi. Gerilim unsurları fena olmadığından, tamamen korku bazlı olmasa da özellikle psikolojik-gerilim tarzını sevenler göz atabilir ve beklentiyle izlemiyorlarsa güzel vakit geçirebilirler. 6/10
6


avatar
(407) -
güzel başladı güzel ilerledi gerilim ve gizem hiç boş bırakmıyor filmde, korku unsurları ara geliyor güzel etkiliyor farklı bir konudan harekete geçmişler ancak ilerleyen dakikalarda bildik olaylar cereyan ediyor aman aman çok iyi bir filmd değil ancak kendini izlettiriyor.
6


avatar
(6206) -
Film güzel başladı tamam dedik iyi filme benziyor ama daha sonraları klişelerle korku filmi oldu.Genelde bilenen sahnelerle dolu hayal ile gerçeğini ayıracam diye dikkatim dağıldı bir kere izlemiş oldum çok önemsenecek bir film değil.İzlenmesede olur...4/10
4


avatar
(8408) -
Güzel bir gizem, gerilim filmi... delirium, hezeyan, bilinci kaybetme demekmiş bu arada... Topher Grace, yeniden yetmişlerin saftirik delikanlısı rolüyle gönülleri fethetmiş bir oyuncu, ara ara iyi filmleri çıkıyor. Bir ara biraz sıktı ama genel olarak fena film değil.

Cevaplar (2)
default avatar
(209) -
Merhabalar, yorumlarınız güzel.. Filmlere neden puan vermiyorsunuz?
5


0
| Bildir
avatar
(8408) -
Kendimce puan olayının teknik bir konu olduğunu ve o konuda yeterli olduğumu düşünmüyorum. Teşekkür ederim bu arada...


0
| Bildir


avatar
(882) -
Eh işte bir film olsa da olur olmasa da.


default avatar
(6) -
Sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel bir psikolojik gerilim. En azından klişe bir film değil. Korkmak için film seyretmek isteyenlere tavsiye etmem.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film