Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(187) -
Grand Piano'yu izlememin en büyük nedeni, Whiplash ve La La Land'in yönetmeni Damien Chazelle'in senaryoyu yazıyor oluşuydu. Ayrıca kadroda Elijah Wood ve John Cusack'in de olması cabası. Filmin konusu şöyle: "En son konserinde yaşadığı utanç verici durumdan sonra piyanist Tom Selznick, 5 yıllık bir aradan sonra büyük bir konser vermeye karar verir. Tom, sahneye çıkıp konsere başladıktan sonra nota kağıdında "eğer yanlış bir nota çalırsan, ölürsün" diye bir yazı okur ve tam ona işaretlenmiş bir keskin nişancıyı fark eder. Bu yüzden de Tom, en mükemmel konseri vermeye çalışır. Yoksa işler çok tehlikeli bir hal alacaktır."

Grand Piano, izlerken eğleneceğiniz ve bittikten sonra da hemen unutacağınız bir film. Ufak bir film Grand Piano ama etkisi çok şaşırtıcıydı.

John Cusack ve Elijah Wood çok başarılıydı ve Damien Chazelle'in senaryosu da çok iyiydi. Yönetmenlik de öyle. Bu yüzden eğer bu tarz filmleri seviyorsanız, kesinlikle kaçırmamanızı öneririm.

Film sadece hikaye anlatım kısmında sorunlar yaşıyor. Film bittikten sonra cevaplanmamış sorular oluyor ve bazı yerler çok hızlı geçiştirilmiş gibi hissettiriyor. Yine de Grand Piano, eğer izlemeye karar verirseniz pişman olmayacağınız bir yapım. İyi seyirler.
6


default avatar
(1723) -
Film bizi klasik müziğe doyuruyor da sonu hiç yakışmamış , iyi bir final olmamış . Genel hatlarıyla fena film değil , izlenebilir ...
7


avatar
(3699) -
Klasik müzik sevenlerdenseniz ve azda gerilim arıyorsanız, izlemelisiniz. Aradığınızı bulacağınızdan eminim. Ama bu tarz müziklerden hoşlanmayanlar için çok sıkıcı geleceğini de belirtmeden edemeyeceğim] yakaladım
5


avatar
(2674) -
Zevkler ve renkler tartışılmayacağından ayrıca emeğe saygımdan dolayı filmlere genelde ağır eleştiriler yapmam ama bu film gerçekten oyuncu kalitesine yakışmayacak kadar kötü bir film. Gerilimle alakası olmayan, sıradan dahi diyemeyeceğim bir senaryoya sahip. Yönetmenin ve senaristin de ilk filmleri, muhtemelen de son olur. 10/-1
4


avatar
(8404) -
kesinlikle izleyin derim harika bir film kulağa da hitap etmesi cabası...


avatar
(182) -
Başlarında oldukça güzel başlayan, ancak sonuna doğru biraz sarpa saran bir film olmuş. Filmi bitirememişler tam olarak. Ancak müzikal açıdan bakarsak, oldukça güzel olduğunu söyleyebilirim. Boş vaktiniz varsa, izleyebilirsiniz.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film