Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(2674) -
Sürprizbozan: Göster
john allen muhammad'in bu saldırılar esnasında kullandığı aracın rengi "mavi", markası "caprice" olduğu için bu adı almış film; yani "bule caprice"... Konu ilgi çekici gibi gözüküyor olmasına rağmen son derece durağan ve diyalog ağırlıklı.
5


avatar
(253) -
Anlatılmak istenen kesinlikle aktarılamamış. Biyografi filmlerine verilen aşırı durağanlık seyirciyi çekmede yeterli olmuyor. Orta karar bir film demek yerinde olur.


avatar
(998) -
Film ağır beni pek sarmadı benim beklentim haberlerde günlerce izlediğimiz olayı anlatacağını düşündüğüm için beklentimi karşılamad.
Film o olaya götüren süreci anlatıyor belki amacı dahilinde izlenebilir olduğu düşünülebilir ama benim beklentimi karşılamadı.
4


avatar
(807) -
İnsana ve sosyal sisteme dair agresif ve rahatsız edici düşücelere sahip kahramanlar ve onların gerçek yaşanmışlarına dayanan hikayesi.. Aslında John Allen Muhammad (İsaiah Wahington) kendisinin yapamadığını oğulluğuna yaptırıyor..Toplumdan intikam almayı güden, metodu olan ama hedeflerin rastgele seçildiği cinayetler..Ayrıca sahipsiz bırakılmış bir çocuk, yoksulluk, caresizlik ve ona sözde el uzatan bir adam arasındaki ilişkinin dahi kayda değer seyirliği var..

İmbd puanının düşük olmasına aldanmamak gerekir bence..
8


avatar
(898) -
Zaman kaybı vasat boş bir film. Uzak durun... Saygılar


default avatar
(1723) -
Yaşama amacı kalmayan bir çocuğu kendi amaçları doğrultusunda eğiten ve kullanan bir adamla çocuğun ibretlik filmi ....İzlenmeli ...
8


avatar
(90) -
Durağan olmasına ragmen sizi sıkmayan ve merak uyandıran bir film.
6


avatar
(569) -
Avrupa Sineması genel kodlarına sahip, anlattığı gerçek olayın ihtiva ettiği vahşeti gişe sömürüsüne dönüştürmemiş, sakin ama sürükleyici, yer yer sistem eleştirisinde bulunan, izlenebilirliği oldukça yüksek; hatta bana göre mutlaka izlenmeli kategorisinde bir Amerikan yapımı. Eksileri de yok değil elbette ama bunlar filmin genel hamuruna karışınca lezzette farkedilebilir bir eksilmeye sebep olmamış.

Çeviri için OZAN22'ye teşekkürler.
Sürprizbozan: Göster
8

Cevaplar (1)
avatar
(134) -
Rica ederim, sağ olun. Gülücük
7


3
| Bildir


avatar
(8407) -
yakın zamanda tüm amerikayı korkutan katillerin hikayesi... kesinlikle izlenmeli


avatar
(242) -
Film biraz ağırdan gitmesine rağmen kendini izlettiriyor. çok iyiydi..
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film