Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
default avatar
(236) -
İlginç bir hikayesi var aslında. Ama hani birazda laf olsun diye yazılımış. Müzikler daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Esas adamımızı bir ara Henry Cavill benzettim yakında bakınca değilmiş yeni superman olacak arkadaşmış. kadın karakter fena değildi ama böyle izle unut tarzı bir yapım olmuş. romantik diyecem ama bana çok ta romantik gelmedi. Farklı bir şey arayanlar bir şans verebilir. vasat diyebiliriz.
5


default avatar
(15) -
Cidden vıcık vıcık netflix tarzı çok kalitesiz bir film. zoraki oyunculuklar vs. tiktok izleyicisi filmi.


avatar
(51) -
Bu tür filmlerin ve Lucy hanımın hastası olarak ilk defa düşük puan veriyorum. Kanımca partner uyumu çok feciydi. Asyalı çocuk yerine farklı biri olsa belki daha farklı düşünebilirdik ama bence uyuşmayan bir kimya var. İkinci olarak bu zamanda yolculuk meselesi de çok temelsiz verilmiş. Hem duyguya giremiyorsunuz hem de olayı anlayamıyorsunuz. Sonuç olarak hayal kırıklığı.
4


avatar
(2) -
Yorumlara bakarak kandım. Tamamıyla vakit kaybı bir film. üstelik bu tarz filmleri seven bir seyirci olmama rağmen düşüncem bu.
5


avatar
(6202) -
Çok değişik bir aşk hikayesi. Sevgilisinin ölümünden sonra tamamıyla müziklerle eskiye dönmesi ve hatıralarıyla geçen dönemde yeni tanışacağı kişiyle geçmişle şimdiki zaman arasındaki bocalaması
bana duygu yoğunluğunu tam olarak hissettirebilmiş değildi. Ayrıca kızın Uzak doğulu çocukla kimyası bana göre uyumlu değildi. Her şeye rağmen aşk, romantik filmlerini sevenler için farklı bir bir film.
5


avatar
(8404) -
Çok beğendim, tam bir romantik komedi ve dram! Şarkılar harika, Harriet muhteşem, yeni superman sanki eskisini andırıyor gibi... Film bana zamanda aşk filmini anımsattı tarz olarak... Muhakkak bir şans verin, iyi seyirler dilerim.
Sürprizbozan: Göster
Şarkı listesini buraya bıraktım. Sonda N. Furtado çok hoş olmuş!


avatar
(539) -
Bayıldım. Kurgu nefis, oyuncular çok şeker, müzikle zaman yolculuğu teması şahane işlenmiş. Bitsin istemedim. Harika parçalar çaliyor nostaljik. Çok keyifle izlediğim bir film oldu, finali de mükemmeldi.


avatar
(121) -
çok düşük beklentiyle başladığım, biraz konuyuda okuyunca boğucu müzikli bir ergen filmi beklerken, çok olgun bir filmle karşılaştım. biraz woody allen kent havası, başarılı güzel oyunculuklar, zekice dialoglar , müzikler sesler çok yerinde, akıcı, keyifli bir film olmuş.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film