Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(807) -
Filmin hikayesi zaten ilginç. Usta oyuncuların kaliteli dokunuşları ile zaman keyifle akıp gitti.
7


default avatar
(101) -
Konusu , sürprizli sonu oyunculukları ve işlenişi açısından gayet güzel bir film olmuş. Michael Keaton yine çıtasını korumayı başarmış. Knox'un amacını uzun süre çözmeyi başaramadım dolayısıyle sonuna kadar merakla izledim.Evlat için fedakarlığın sınırı var mıdır ? sorusuna alternatif bir cevap olabilir nitelikte. Ayrıca , insanın hafızasının hayatında kapladığı önemi de aktarmayı başarmış. Yaşadıklarımızın hiçbirini hatırlamıyorsak bitkiden çok fazla farkımız kalmıyor. Puan : 7.3
7


avatar
(107) -
Son zamanlarda Hollywood'da bir akım başladı. Seri katil ya da kiralık katil gibi "kötü" adamlar çok bilge ve filozof olmaya başladı. Bu filmde de iki farklı doktora yapmış, kütüphanesinde binlerce kitap bulunan bir kiralık katili izliyoruz. Allah her ulusa kiralık katilin de böylesini nasip etsin Gülücük

Michael Keaton çok sevdiğim bir oyuncudur. Doğuştan sahip olduğu doğal karizmasıyla ekranı her zaman doldurur. 1 yıl kadar önce izlediğim Dopesick dizisinde oyunculuğundan büyülenmiştim. Bu filmde de o olmasa bu filme sonuna kadar devam eder miydim şüpheli...

Film başlangıç kısmında biraz gizem ve heyecan vaatediyor gibi olduysa da, final kısmında azıcık şaşırtıyor gibi olduysa da, filmin büyük kısmı maalesef durağan ve boş geçiyor. Yani filmin sadece ilk 10 dakikasını ve son 10 dakikasını izlemeniz yeterli, birşey kaybetmezsiniz.
5


avatar
(312) -
Bu nasıl bir tesadüftür. Bundan önce Sleeping Dogs izlemiştim üzerine bu, konu oldukça benzer olsa da ilgimi çekti. Filmi omuzlayan Michael Keaton olmuş başka aktör olsa aynı performans olur muydu? bence zor. Ağır ilerliyor buna rağmen sıkmıyor. Bana mı öyle geldi yoksa final başlangıca göre daha mı iyiydi ya da filmin temposuna mı alıştım tam karar veremedim yine de finali daha başarılı buldum. Sadece Michael Keaton performansı için bile 7 yi hak eder.
7


avatar
(502) -
Güzel gizem dolu bir aile dramı bana biraz seven pounds filmini anımsattı bir yönü ile. İyi oyuncu iyi yönetmen iyi senaryo daha ne olsun, türü sevenler beğenecektir bence.
7


avatar
(539) -
Agir ilerleyen yapısına rağmen, asla sıkmayan hem drama hem akıl oyunu barındıran keyifli bir film. M. Keaton'ın oyunculuk seviyesi üst düzeyde. Finale doğru daha etkileyici sahneler mevcut. Kesinlikle kaliteli bir film.


default avatar
(23) -
Keaton oyunculuk dersi vermiş. Hicbir sey yapmadan, sadece mimiklerle bir cok duyguyu ifade edebilmeyi göstermis. Oyunculuk icin illa avaz avaz bağirmak, kendini paralarcasına abartmak gerekmiyor iste. Ağır ama kaliteli film.
8


default avatar
(2) -
Son zamanlarda izlediğim en kaliteli filmlerden biri. Michael Keaton' un rolü yansıtan mimik ve ifadelerinden çok etkilendim. Sinema sanatını ve kurguyu öne aldıklarını söylemek doğru geliyor.
8


avatar
(1030) -
Kiralık katil filmlerine duygusal ve farklı bir hava ile katılıyor. Cumhur abinin dediği gibi film yavaş ama keyif veriyor. Tatlı bir hikaye gibi akıp gidiyor. Zeka ve profesyonellikle donatılmış, tonu çok güzel, etkileyici bir yapım.
7

Cevaplar (1)
avatar
(6204) -
GülücükGülücük
7


1
| Bildir


avatar
(6204) -
Michael Keaton resmen oyunculuk dersi vermiş gibiydi.  Al Pacino çok az da görünse kalitesi yeterdi. Gerçekten son günlerde izlediğim çer çöp lerden sonra keyif verdi. Özellikle Michael Keaton 'nın zekasına hayran olmamak mümkün değildi. Temposu yavaş ama son sahneleriyle kesinlikle tatmin ediciydi....   
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film