Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(4238) -
Birileri artık ciddi ciddi bu filmlerin modası geçtiğini yönetmenlere söylemesi gerek. Yeni bir şey vaat etmediği gibi yenilikçi ya da heyecanlı sayılmaz. Geneliyle çekim açıları veya kurgu anlamında başarılı ama tipik bilindik şeyler olduğu için etkilememeye başlıyor. Bir bakılabilir ancak beklentileri düşük tutmak gerekebilir.
5


default avatar
(127) -
Oyunculuklar, görsellik, kamera çekimleri güzeldi. Beklentiyi çok yüksek tutmadan izlenilebilecek, gerilimden ziyade temposu yüksek bir film. Tavsiye ediyorum.
5


avatar
(53) -
Konu bir korku filmi için çok bilindik ve tanıdık. Kara kış manzaraları çok hoşuma gitti. Bu karda kışta apartmanda böyle bir sebeple sıkışıp kalmak çıkış noktası olarak gayet güzel. Lakin karakterleri bir türlü sevemedim. Özellikle filmlerde büyümüş de küçülmüş çocuklar oldu mu filmden soğuyorum. Çocuk zeki de olsa büyüklerine ders veren ukala tavırlarla konuştu mu gıcık oluyorum ve filmle bağım kopuyor maalesef ! Örümceğin yarattığı gerilim de tam amacına ulaşamamış. Takip sahneleri arttırılıp, kapana sıkışma duygusu daha iyi verilebilirdi. Ama film belirli bir heyecanı yaratmada başarısız diyemeyiz. Eğer bunun gibi filmlerden hoşlanıyorsanız bir tavsiye : 1988 yapımı Fair Game nam-ı diğer 'Mamba' filmini de sevmeniz kuvvetle muhtemel !!!
3


default avatar
(50) -
Korku/gerilim filminden çok komedi filmi gibi. Sürükleyici bir film değil. Filmin sonunu getirmek için kendimi zorlayıp izledim. Bu türü sevenlerin hoşuna gidebilir ama ben eskiden bu tür filmleri izleyen biri olarak beğenmedim. İzleyiciye o merak hissini iyi verememişler. Nitekim gerilimi de aynı şekilde.


default avatar
(10) -
Komedi filmi izlemek yerine bunu tercih ederseniz çok da pişman olmazsınız.Tek mekanda geçen son derece amatörce oyunculuklar kötü bir senaryo ve kötü bir müzik.
3


default avatar
(123) -
Fragmanı izleyip yorumları da okuyunca beklenti içine girerek izlemeye karar verdim fakat orta halli, korkutmayan, bazı yerlerde komediye kaçan bir film. örümcek ile ilgili daha iyi sahneler koyup daha fazla gerilim verebilirlerdi. Izlemeyen bir şey kaybetmez.
5


avatar
(8404) -
Ehh işte dedirten bir yapımdı kendi adıma... Küçük kızın oyunculuğu çok iyi, Cumhur abime katılıyorum zaten yeni çıkan Mad Max filminde Furiosa'nın ufaklık halini oynamış. Devamı gelebilir gibi bitti, çok şart değil bence... Biraz bu tarzı sevenlere hitap ediyor, sonlara doğru gerilim tırmandı fakat yine de vasatı çok aşamıyor.


default avatar
(149) -
Gayet başarılı buldum ben.
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(539) -
Orta halli bir gerilim filmi. Hayvan korku filmlerine bir örnek. Bir apartmanda geçmesine rağmen gayet sürükleyici. Sıkılmadan izleniyor. Devamı gelebilir, fena olmaz.


default avatar
(28) -
Uzun süredir bir filmden bukadar gerildiğimi hatırlamıyorum (örümcek korkum olduğunu dipnot olarak paylaşmak isterim) kar fırtınası altında izole bir apartman ve
Sürprizbozan: Göster
harika bir karışım film istenileni kısa öz ve çarpıcı bir halde veriyor. 1990 yapımı Arachnophobia filmine selam olsun örümcek korkusu olanalar için iyi seyirler dilerim Gülücük)
7


avatar
(6202) -
Bence çok beklenti içinde olmadan bakılabilir. İyi oyunculukların olduğu, örümcek görselliği, ve kamera çekimleri de gayet güzeldi. Devamı gelebilir. Özellikle son 15 dakikasında gerilimi hissettirdi. Ayrıca en azından yaşı küçük ama gelecekte başarılı olacağı belli olan ( Alyla Browne ) için şans verilir.....
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film