Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(107) -
Demans hastası bir erkek ile çocukluğunda çok büyük travmalar yaşamış bir kadının yolları bir tesadüf sonucu kesişir. İlk başlarda kadın adamın yanında para karşılığı refakatçi olarak çalışmaya başlasa da, zamanla asıl yardıma ihtiyacı olanının kadın olduğu ortaya çıkacaktır...

Dokunaklı bir hikaye ama Hollywood sinemasında daha önce örneklerini çokça gördüğümüz klişelerin ötesine geçemiyor.
Sürprizbozan: Göster


Hikâyenin altı çok doldurulamayınca film tüm gücünü Jessica Chastain'in güzel yüzünden ve mahzun bakışlarından almaya çalışmış ve aceleye getirilen, izleyiciyi tatmin etmekten uzak finali ile de akılda kalacak bir film olma şansını kaçırmış.
6


default avatar
(140) -
Cok onemli, cok derin ve halkin icinde yogun sekilde problem yasayan hayalet insanlari konu alan bir film. Muthis reklam kampanyasi ve iki onemli basrol oyuncusu ile populer olmus bir yapit. Boyle bir konu onemli bir senaryo ustasi ve yonetmen ile cok buyuk ses getirebilirdi. Chastain ve ozellikle Sarsgaard'in senaryo problemi yuzunden bazi yerlerde dogaclama yapmak zorunda kaldigini dusunuyorum. Bir "Awakenings" olabilme sansini yonetmen ve senaryo yuzunden yitirmis. Elde kalanlar iki basrolun zorlamalariyla siradan bir belgesel tadinda gidiyor.
6


avatar
(6200) -
Son günlerin çok farklı aşk hikayesiyle izlediğim en iyi filmlerinden diyebilirim. Resmen oyunculuğuna güzelliğine Jessica Chastain'a hayran oldum. Filmde '' Jessica '' nın başından geçen acı olaylardan sonra kızına karşı aşırı korumacılık, ailesine kızgınlığı ve tekrar hayata dönmesi sizi yavaş,yavaş içine çektiğinde etkilenmemeniz mümkün değil.

Ayrıca filme damgasına vuran Müzikte (Procol Harum - A Whiter Shade of Pale) Yalnız bir hatırlatma yapayım : Yavaş temposuyla kesinlikle herkesin beğeneceği bir film değil ama ben etkilendim...
7


avatar
(8400) -
Etkileyici bir psikolojik dram filmi... Aile ilişkileri, arkadaşlık, hastalık... İkilemde bırakan gizem... Kesinlikle izlenmeli bence! Jessica Chastain yine çok iyi oynamış, Peter Sarsgaard ise hala aynı bakışlara sahip, hep aynı oyunculuğu sergiler gibi, bunu olumsuz anlamda söylemiyorum. İyi seyirler dilerim.


avatar
(169) -
İyi bir dram filmi seyredeyim diyorsan doğru yerdesin. Hikaye çok kırılgan olduğu için spoiler olmadan bir şeyler söylemek çok zor. Merak ettiren yavaş bir temposu var deyip burada bırakıyorum.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film