Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(4239) -
İzlemeye başladıktan kısa bir süre sonra sanki daha önce böyle bir film izledim izlenimi bıraktı bu yüzden olacakları tahmin edip pek şaşıramadım. Issızlığın ortası, saklanan sırlar ve suç ekseninde bir gerilim. Tempo bir artıp bir azalıyor olsa da sonlara doğru biraz daha alevleniyor. Özellikle filmin sonu apar topar aceleye getirilmesinden hoşlanmadım ama yine de genel hatlarıyla fena sayılmaz.
6


avatar
(74) -
Bu filmi ıskalamış olmama inanamadım, sanırım oylamada aşağıda kalması. Bence çok net 6,8 i var. Mind twisti güzel, oyunculuklar güzel bence şans verin.


avatar
(160) -
Ortalama bir yapım, benim yenilerde izlediğim Mother's Day (2010) filmiyle çok fazla paralel barındırıyor. İzlerken hiç de fena değil ama bittikten sonra hiçbir etkisi kalmayan filmlerden olmuş.
6


default avatar
(103) -
vasat bir yapım bekliyordum ama beklediğimden çok daha iyi çıktı. hani daha önce görmediğimiz çok yaratıcı birşey değil ama hiç sıkılmadım. birkaç korku gerilim klasiğinin birleşimi gibi olmuş film. şimdi yazıpta spoiler vermiş olmayayım. daha çok gerilim ağırlıklı, yer yer dram ve belki birazcıkta korku unsurları barındıran bir yapım olmuş, ben beğendim.

Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(569) -
Fırtınalı bir günde doğum gününü kutlayan bir aileye yardıma muhtaç biri yaralı iki kişinin gelmesiyle başlayan gerilim filmi.

Gizem ve atmosfere büyük katkı sağlayan klostrofobik ortam içinde sürprizlere açık, zekice yazılmış, iyi tempolu düşük bütçeli övgüye değer bir yapım.

Birinci sınıf oyunculuklar, mükemmel yönetim, harika bir sinematografi ve uygun bir müzik şaşırtıcı derecede iyi bir şekilde bir araya getirilince, B filmlerinde nadir görülen bir kalitenin ortaya çıktığı bağımsız (indy) bir film.
7


avatar
(220) -
"Bu akşam mısır patlatalım da güzel bir şeyler izleyelim"lik bir film. Temposu yerinde, oyunculuklar güzel. Ufak tefek kusurlar illa ki var. Yüksek ihtimal düşük bütçe ile iyi bir iş başarılmış. Keyifli izlemeler.
6


default avatar
(8) -
Tür olarak korku demişler ama bence suç gerilim olmalı içinde korku unsuru yok bence türünün vasat bir örneği
5


avatar
(539) -
Heyecanlı, sürükleyici ve şaşırtıcı. Ev baskını filmi gibi baslayıp farklı bir türe geçiş yapıyor. Sona kadar gerilimi devam ediyor. Finali ise hayret verici. Kısaca izlenmesi keyifli bir film.


avatar
(6203) -
Öncelikle gerilimiyle, konusuyla, şaşırtmaları ile tarzı ilginizi çekerse tatmin edeceğini düşündüğüm bir film. Gerçekten izlerken acaba şimdi ne olacak. ? düşüncesiyle ilginiz dağılmadan dikkatinizi vererek izliyorsun. Yalnız sonu soru işaretleriyle bitti diye düşünüyorum . Keşke daha iyi bağlansaydı. Sanki devamı var gibi bitti. Bence izleyin...
6

Cevaplar (1)
avatar
(1030) -
Bitiş konusunda hemfikirim abi, biraz mantık hatası olmuş. Oradan puan kırılır, ben yine de kırmadım, bi tane sahneden bişey olmaz diye. Rica ederim bu arada Gülücük
7


3
| Bildir


avatar
(1030) -
Bir olaydan dolayı doğan, ceza, adalet, intikam, mağduriyetinin giderilmesi kavramlarını inanılmaz bir planla kendince gidermesi olayı çok etkileyici ve bu hikaye bile bizzat gerilimin kendisi. Filmin bundan bağımsız halleri bile devamlı diken üstünde. Atmosfer hikayenin etkileyiciliğini artırmak adına çok iyi. Gerilim, gizem, kaliteli çekimler ve oyuncular. Izlemeye başlarken beklentim de bunlardı ve umduğumu buldum.
7

Cevaplar (2)
avatar
(502) -
yorum için teşekkürler, ilk fırsatta izleyip gerileyim biraz Gülücük


2
| Bildir
avatar
(6203) -
İlker'cim yorumunu okuyunca indirdim ve sabah, sabah izledim. teşekkürler.....Gülücük
6


4
| Bildir


avatar
(107) -
Akıl ve mantık sınırlarını biraz zorlayan bir senaryosu olsa da sürükleyici bir gerilim filmiydi. Kötü adamla mağdurun sık sık yer değiştirdiği, sürprizlerle dolu yüksek bir temposu var. Gerilim filmi sevenlere tavsiye ederim.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film