Giriş Kayıt

Kahraman Çocuk (2013) Yorumlar


The Young and Prodigious T.S. Spivet

Yorumlar (19)
avatar
(4236) -
Harika vakit geçiriyor ama ufak tefek göze çarpan hatalar yok değil. Özellikle başroldeki çocuk oyunuyla ileride çok iyi yerlere gelebilir. Kafa yormayan, sakin havasıyla içinizde sıcak bir duygu uyandıran filmleri seviyorsanız tam size göre.
7


avatar
(169) -
Sıcak aile filmlerinden. Özellikle ufak bir detayı anlatan esprili şirin sahnelerine hayran kaldım. 10 / 7
7


default avatar
(19) -
Ailecek izleyebileceğiniz güzel bir film. Oyunculuklar, görseller vs başarılı...

Filmin son bölümlerine kadar devam eden hikayenin o güzel akışı son anda biraz koptu gibi geldi bana. Bir eksiklik hissi bıraktı bende. Ancak bu filmin güzelliğini bozacak boyutta değil tabiki.
7


avatar
(6201) -
Öncelikle son günlerde inanılmaz beğendiğim yeri geldi gözlerim yaşardı yeri geldi duygulandığım muhteşem doğa renkleriyle bir üstün zekaya sahip olan çocuğun dünyaya bakışı ve verdiği mesajlarıyla dolu tam anlamıyla harika, muhteşem diyebileceğim bir film. Ayrıca küçük çocuğun oyunculuğuna resmen bayıldım. Kısacası tek kelimeyle izleyin pişman olmayacaksınız.. Kısa bir not: film bittiğinde küçük bir film makinasındaki görüntüleri kaçırmayın...
8


avatar
(1234) -
Helena Bonham Carter filmografisini gözden geçirirken ilgimi çekti izledim. Enfes enfes enfes. Karakterler oyuncular mekanlar senaryo harika olmuş. Aslında canımın çok sıkkın olduğu bir gün izleseydim daha iyi olurdu. O derece keyifli yani. Şiddetle tavsiye ederim. 8 puan benden.
8


default avatar
(208) -
Jean Pierre jeunet takip ettiğim bir yönetmendi,sitede tüm filmlerini incelerken bu film çıktı karşıma,yol filmlerini severim,bu türünün iyi örneklerinden,çok güldüğüm anlar oldu,çocuk çok sevimli,harika bir karakter,tavsiye ediyorum,seyredin,hoş zaman geçireceksiniz, nadide bir şarap gibi film,değişik tatlar bırakacak sizde
8


default avatar
(35) -
basrolde 10 yasinda cocuk var diye cocuklara hitap eden bir film oldugunu sanmayin , evebeynlere mesaj veren aile drami filmdir kendileri.Ilk basta biraz sikilsam da , muziklerin guzelligi , cocugun akilliligi ve filmin masalsiligi ve dramasi bir anda icine aldi bizi ve sonuna kadar sikilmadan izledik..
8


avatar
(654) -
Müthiş bir film, yönetmen okadar kreatif ki ağzım açık izledim, Amelie den çok daha güzel olmuş , hiç düşünmeden izleyin.
9


avatar
(114) -
Jean-Pierre Jeunetin yönetmen dilinden söz etmek gerekir. Amelie başta olmak üzere masalsı görsellik ve zihin arttırıcı akımıyla en iyi yönetmenlerden birisidir benim için. Bu eserinde genç yaştaki arkadaşlar için çok değerli bir film ortaya çıkmış. Yiğenlerine çay koy diye takılan bir birey olarak ben daha küçüğüm cevabını aldığımdan olsa gerek baş rolden etkilendiğimi söylemeliyim. Aile filmi gibi görünsede insanın ufuklarını genişleten bu yapımın göz ardı edilmemesi ve izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
8


default avatar
(209) -
10 numara zihin açıcı ve insanlara!! hayatta yaşadığı/yaşayabilecekleri ni anlatan bir yapım olmuş..
10


avatar
(1418) -
The Young and Prodigious T.S. Spivet (2013 Fransa, Kanada) Amelie'nin yönetmeninden yine sıcacık, renkli ve hayal gücünün çok kullanıldığı, roman uyarlaması, keyifli bir film. Baş karakterin çocuk yaşta bir biliminsanı olduğu ve tek başına uzun bir yola çıktığı bu macera türündeki filmi her yaştan sinemasevere tavsiye ederim.

Montana'da çiftlik evinde ailesi ile birlikte yaşayan T.S. 10 yaşında küçük bir mucittir. Yaptığı araştırmalar ve buluşlar önemli dergilerde yayınlanmakta, büyük ödüllere layık görülmektedir.

T.S.'nin çift yumurta ikizi Layton kısa bir süre önce ölmüştür ama hayali sürekli T.S. ile birliktedir. Babası bir kovboy, annesi bir böcek bilimcisi , ablası ise Montana'dan bir an önce kurtulmak isteyen bir genç kızdır.

T.S. manyetik tekerlek projesine verilecek büyük ödülü almak için tam teçhizatlı bavulunu toplar ve trenle başkent Washington'a doğru maceralı bir yolculuğa çıkar.

Baş karakterin iç sesi ile düşüncelerini anlatması, western türündeki müzikleri ve renkli görüntüleri ile seyrine doyum olmayan bir macera, drama, aile filmi. Ben çok sevdim. Tüm film boyunca gülümsedim. Pozitif enerji veren duygusal bir yapım. Sinematografisi ve çocuk oyuncunun performansı muhteşem.

Yönetmen: Jean- Pierre Jeunette: Amelie ,Kayıp Nişanlı, Delicateessen ve The City of Lost Children gibi harkulade filmlerin yönetmeni
7


avatar
(2674) -
Ailece izlenebilecek, waltdisneyvari, hoş bir yapım...
6


default avatar
(175) -
film çok güzel harika işleniş güzel hikayeler ve güzel anlatım ama sanki filmin ortasında kopuyor hikaye eksiklik var gibi yine de çok beğendim.
7


avatar
(4) -
4 farklı türü içinde bulunduran sımsıcak bir film.. Fakat hasılat bölümünde yazan miktar beni hayli üzdü, gerçeği yansıtmadığını ummak istiyorum..

Cevaplar (1)
default avatar
(35) -
evet dogru. filmin hasilatini iki basamak eksik yazmislar. dogrusu 9.494.789$ olacak
8


0
| Bildir


default avatar
(3) -
Bittikten sonra insanın yüzünde tebessüm bırakan filmlerden.
8


avatar
(190) -
Küçük bir çocuğun dünyasında yolculuktu benim için güzel bir film. 7/10


avatar
(57) -
Çok güzel ve sıcak bir filmdi çok keyif aldım izlerken Jean-Pierre Jeunet bu işi çok iyi bildiğini bir kez daha kanıtladı o iyi ki var oyunculuklar muazzam keşke film hiç bitmeseydi Exclamation Saygılar
9


avatar
(211) -
Jean-pierre jeunet işte. Kötü bir film yaptığı görülmüşmüdür hiç. Eğlenceli film işte budur. Wes anderson'ın eğlenceli tarzına alışamayan biri olarak; jean-pierre jeunet 'ın filmlerine hayranım. Izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca helena bonham carter ne kadar güzel oynamış. Başka bir oyuncunun o rolü oynaması düşünülemezdi. Harika
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film