Giriş Kayıt

Felekten Bir Gece 3 (2013) Yorumlar - Sayfa 2


The Hangover Part III

Yorumlar (111)
avatar
(119) -
Ve kurt sürüsü sona erer...Müthiş bir başlangıç filmi ile ona yakın bir 2.filmden sonra bu gerçekten olmamış dedirtti.Filmin seyir zevkini arttıran 2 karakter Alan ile Chow'du..Son sahnesi gene güldürmeyi başardı Çok Mutlu Bu 3.filme puanım,ilk 2 filmin ve Alan ile Chow'un hatrı için 7 dir.
7


default avatar
(70) -
sakın ama sakın seyretmeyin hele 1 bölüme saygınız varsa


avatar
(206) -
Performas olarak 2'den iyiydi hoşça vakit geçirdim. Puanı düşük olmasının sebebi konunun işleniş şeklinin hep aynı olması yine de eğlendiriyor.
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(21) -
keşke 3. film sonda gösterdikleri kısımla başlasaydı 2 de bir düşüş vardı ama 3 vasat geldi. herşeyden öte AlaZi & Legend çevirisi gerçekten cok iyiydi teşekkürler
5


default avatar
(39) -
izleyerek vakit harcamayın. bu oyuncuları başka filmlerde görsek artık daha iyi olacak bence.
3


avatar
(1234) -
Tabiki ilk film kadar komik değil. İzleme sebebiniz sadece seriyi bitirmek olsun. Fazla bir şey beklerseniz 1 saat 45 dakikanız heba olur. 6 puan. Seriyi bitirmek için mutlaka izleyin ama.
6

Cevaplar (1)
default avatar
(39) -
sırf seriyi bitirmek için izledm 4. çekilirse bayılıcam artık javascript:gulucukler('Baygın')
3


1
| Bildir


default avatar
(327) -
Serinin bu son filmi ama bu tarz senaryoların sonuncusu olmayacak gibi. Çünkü aynı hikayeyi ayrı ayrı filmlerde işlemekten bıkmadılar. Filme gelince, bu sefer biraz abartılıktan kaçınılmış, daha sade bir film olmuş. Dolayısıyla da diğer iki filme göre sönük kalmış. Alan ve Chow karakterleri olmasa gülecek bir şey yoktu diyebilirim. Kısacası seriyi tamamlamak için izlenebilir. İyi seyirler...
5


avatar
(191) -
Hangover part 3 ün kayda değer tek sahnesi
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(38) -
ilk iki film kadar güzel değildi.. Pek beklediniğinizi bulamayabilirsiniz..
6


avatar
(994) -
patlamış mısır tadında bir film. diğer 2 filmin biraz gerisinde kalmış.
6


avatar
(678) -
ilk iki filmin yanında sönük kalmış maalesef.
6


avatar
(53) -
1 ve 2 yi izlemeyip direk bunu izlesem güzel film güldüm falan derdim ama insan her filmde cıta yükselsin istiyor..


avatar
(211) -
Veda etmişler işte canım. Kötü deyip yermiyelim filmi. Vedaları da bırakın kötü olsun. Son sahne çok iyiydi. Umarım izlemeden kalkıp gitmemişsinizdir.
6


avatar
(820) -
Serinin ekmeğini yiyen bir devam filmi daha. Konu ilk iki filme göre daha basit komedi yarı yarıya düşmüş ama yinede izlediğime pişman olmadım. 100 dakika kafa dağıtmaya iyi gelir.
5


avatar
(404) -
Serinin birinci filmi ile karşılaştırma yaparak izlediğinizde zevk alma katsayınızın düşeceği kesin. Çünkü birinci film her zaman ortaya çıkamayacak mükemmel bir uyumun örneğiydi, o yapımda bir filmde olması gereken tüm parçalar cuk diye oturtulmuştu; o film gerçekten efsaneydi. Bu yüzden o filmle eşleştirme yapılan serinin geriye kalan tüm filmleri eksik kalacak. Bence [b]beklentilerinizi buna göre biraz törpüleyin.

Ama şu da bir kesin ki serinin öteki filmlerini göz ardı ederek değerlendirildiğinde de çok fevkalade bir film olduğu söylenemez. Tabiri caizse, izleyiciyi vuracak noktalara girmek yerine etrafında dolanıp durmuşlar.

Herşeye rağmen vakit geçirme niyeti ile izlendiğinde, hoşça vakit geçirmeyi sağlayacak kadar bir niteliğe sahip.

Bu arada, moda mod çeviri yapmak yerine Türkçe argoyu filme çok iyi entegre edip çeşitlendiren çevirmen arkadaşlarımız AlaZi ve Legend'a teşekkürler; altyazı filme baya renk katmış.

Bence filmin hakkı 6,5/10. Keyifli seyirler...
6


default avatar
(67) -
Önceki bölümler ile kıyaslanmayacak apayrı bir senaryoda işleniyor. Güzel bir komedi. Bu sefer tüm saçmalıkları planlı yapıyorlar. Son sahne ile Yapımcılarda özgün senaryonun özlemini dördücü filime saklayın mesajını vermiş sanki...


avatar
(137) -
Filmi olduğundan daha komik ve eğlenceli kılan bir şey de var ki AlaZi & Legend arkadaşlarımızın çevirisi.Öyle güzel çevrilmiş ki özellikle küfürler tam bizim dilimize uygun x2 daha fazla eğlendim izlerken.Şükranlarımı sunuyorum Saygılar
8


avatar
(322) -
serinin ilk 2 filmi kadar guzel olmasada guzel bi final yapmislar ben begendim
7


avatar
(91) -
Bence yine komik bi filmdi eleştirileri abartı buldum yine de keyif vericiydi birde eve dönerken due date e bi gönderme vardı heral o çok hoşuma gitti.
8


default avatar
(42) -
Çok kötü boşuna zaman kaybı, izlemeyin pas geçin başka bir filme verin şans derim ilki güzeldi!


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film