Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
default avatar
(339) -
Selamlar arkadaşlar.
Film konu itibariyle değişik bir proje diyebilirim. Belirtmekte yarar olacak durum şu ki oyunculuk(sanırım 1 kişi diyebiliriz) başarılı. Fakat film tek mekanda geçtiği içindir ve belki de sürekli gel-öl durumu yaşandığından dolayı yer yer sıkıcı olan bir işlenişe sahip.
Filmde konunun başlangıcı belirsiz, işin ilginç tarafı bitişi de belirsiz. Arada açıklama yapılmaya çalışılsa da malesef film bittiğinde "yani ben ne izledim şimdi" gibi bir düşünceye dalıyorsunuz.
Kısacası filmimiz "tırt.com" kategorisinde. Aksiyonu idare eder fakat izlemeseniz de olur.
Görüşmek üzere.
5


avatar
(907) -
Kötü bir film.Zaten boş bur film diye hiç beklentim olmadan izledim fakat 3. sınıf filmler için bile kötü bir yapım. Senaryosu çok ama çok kötü. Ilk 45 dakikası beni merakta bıraktı fakat sonrası rezaletti. Salma Hayek'in oynadığı kadın düz bir bayan olmasına rağmen taktiksel bir biçimde 50 kişi öldürdü. Çok büyük saçmalıkların olduğu bir film.Tavsiye etmiyorum.
4


avatar
(727) -
Filmin sadece apartman binasında geçmesi filmi biraz sıkıcı kılmış, velhasıl ardarda gelen ölümler ve silahlı çatışmalar filmi diri tutmuş. Aksiyon ve gerilim adına izlenebilinir bir B Movie. Çöp filmlerinin içinde tarz olmuş. Ben sevdim.
6


avatar
(99) -
Salma Hayek, sert ve çekici duruşuyla rolünde sırıtmıyor. Evet sadece bir apartman da çekilen bir aksiyon filmi olsa da, şahsi olarak ben gerildiğimi söylemek istiyorum. Bunun yanında John Lynch, kanlı sahneleri Tarantino gibi kullanmayı denemiş ama sadece denemiş gibi sezinledim. Bol kanlı filmler ve ayrıca Salma Hayek hayranları için izlemeye değer diye düşünüyorum.
6


avatar
(453) -
Tüm olay sadece tek mekanda geçiyor. O kadar patlamaya, kurşunlara karşın ne koltukta bir deliğin olduğu ne de yatakta toz olduğu bir mekan. Kızımız her silahı sadece bir kere kullanıp yere fırlatmasına rağmen silahlar ayaklanıp yok oluyor. 
Sürprizbozan: Göster
Aksiyonu bol tutmak adına film gereksiz yere uzatılmış orası bir gerçek. Zamanınız varsa izleyin, sonrasında da silip hatırlamayacaksınız bile.


avatar
(49) -
berbat bir film. zaman kaybı.görsel olarak sadece salma hayek'in ufak frikikleri var. başka da bişey yok bu filmde. 


avatar
(587) -
Aslinda 5 verecektim ama oynayan kiz cocugunun tatliligina 6 puan vereyim dedim. Tek mekanda gecen siradan bir aksiyon filmi. Sans verilebilir.
6


avatar
(3699) -
Bir apartmanda geçen konu için aksiyon yeteri kadar mevcut fakat, uzatıldıkça uzatılmış. Salma performansıyla bir yerlere getirilmeye çalışılmış ama başaramamışlar. İzleyip sileceğiniz türden bir film bana göre. İyi seyirler.
3


avatar
(8407) -
güzeller güzeli salma hayek tüm dişiliğini arz-ı endam etse de film kötü!... çok aşırı çakma kill bill desem o bile değil şahsen beğenmedim siz bilirsiniz...


default avatar
(10) -
Sadece zaman kaybı çok köyü film nasıl 7.7 vermişler anlamadım
1


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film