Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(1012) -
Filmi iyi izlemek lazım. Yine bir Quentin Dupieux filmi yorumlayacağım.Adamın çok bariz bir anlatım tarzı var.Köpek de ne köpekmiş dedirtecek ama tabii ki anlatılmak istenenler başka.Adından da anlaşılacağı gibi pek çok yanlış üstüste.Bu filmin evreninde birşeyler ters gitmiş çok fena.Aralara serpiştirilmiş.Saatler 7.59 dan sonra 7.60 oluyor.Polis numarası 944.Ağaçlar kayboluyor.Serbest stilde kafa dağıtmak için birebir.
7


avatar
(2674) -
Türü komedi diyor ama gülümsetmekten geçtim tebessüm bile ettirmedi. Ben bir hata yaptım siz yapmayın diye uyarıyorum. vaktinizi kesinlikle boşa harcamanıza sebep olacak bir yapım.
4


default avatar
(1723) -
Tuhaf bir komediydi.Çok iyi bir giriş yapmasına rağmen senaryonun zayıflığından dolayı devamını getiremedi hatta filmin ikinci yarısı insanı sıkıntıya sokacak gibiydi.Değişik bir komedi filmi beğenen kadar sevmeyeni de çok olur.
4


avatar
(134) -
Tam benim kafamda bir film. Uzun zamandır böyle bir filme hasrettim. Biraz durağan ama izlerken hiç sıkılmadım, filmi izlerken şaşırmak sıradan bir hale dönüştü adeta, ki bu daha çok hoşuma gitti. Kendi halinde, renkli, hoş bir film.Adı üstüne "Yanlış" bir film, pek mantık aramamak, o dünyaya uyum sağlamak lazım.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film