Giriş Kayıt

Korku Kapanı 4: Kanlı Başlangıç (2011) Yorumlar


Wrong Turn 4: Bloody Beginnings

En çok beğenilen yorumlar
avatar
(32) -
Sürprizbozan: Göster


avatar
(89) -
Ucubelerin zekası da filmle birlikte gelişmiş. Amerikan klişeleriyle dolu bu filmde çok saçma teknik detaylar vardı. Sırf gerilim, kan ve vahşet yapacağız diye bütün mantık kurallarını hiçe sayan yapımcılarla bu iş yürümez arkadaş. Seriyi son iki film ile batırdılar.
3


avatar
(74) -
İlk 3 seriden sonra bu dördüncüsü seriye hiç yakışmamış, klişe ve saçma sapan bir film olmuş....
1


Yorumlar (31)
avatar
(1248) -
İlk iki filmin gerisinde fakat üçüncü filmin önünde olan bir devam filmiydi bana göre. Özellikle filmin başlangıcı müthişti. Keşke öyle devam etseydi. Türü sevenleri izlerken sıkmayacak bir seri. Adeta bir 'Blood Fest'. Seriyi devam ettirmek adına izlenebilir.
5


avatar
(74) -
İlk 3 seriden sonra bu dördüncüsü seriye hiç yakışmamış, klişe ve saçma sapan bir film olmuş....
1


avatar
(462) -
Herşey o kadar klasik, film o kadar klişelerle dolu ki yazacak birşey yok. Kısaca kötü film demek mümkün sonuna kadar sabredilebilirse.
3


avatar
(57) -
1. filmin tadını hiç bir serisi veremedi her filmde olduğu gibi...


avatar
(709) -
Genel korku filmlerinden alıntı ölüm sahneleri var fakat izlettiriyor bence seri olarak izlenir...
7


avatar
(566) -
O kadar kötü eleştiriler okudum ki filmi izlemeden önce,dur bakayım sahiden o kadar kötümü mantığıyla izlemeye başladım.Gördüğüm,serinin diğer yapımlarından çokta bir farkı yok...Acımasız eleştirileri anlamsız bulmakla beraber çok çokta iyi bir film olduğunu bende söyleyemem tabiki.Seriye uygun gayet sürükleyici ve rahatsız edici bir film.Bu tarz yapımlardan daha fazlasını beklemek saçmalık olur.Özellikle sonu çok kasvetli olmuş.Ben beğendim 10/7
7


default avatar
(182) -
Ne korku ne gerilim. Şu filmi insanın izlemesinin tek sebebi hepimizde az da olsa olan güzel şeyleri parçalama hazı bence.

Tıpkı küçükken böcekleri ezmemiz gibi. Tamamiyle aynı. Sadist bir zevk.
İnsanın hala evrimini tamamlamamış olması, vahşi olmamız sanırsam.

Güzeli bozma. Kırmanın verdiği hazda burdan gelir bence. Uğraşır, ellerimizle kardan adam veya kumdan kale yapardık. 15 dakika sonra paramparça ederdik Çok Mutlu

Neyse ama gerçekten 15 dakika izledimde ya arkadaşlar yapmayın gerçekten! Tamam itraf ediyorum banada o pis zevki verdi ama rahatsız oldum! İğrenç hissetim kendimi!


avatar
(89) -
Ucubelerin zekası da filmle birlikte gelişmiş. Amerikan klişeleriyle dolu bu filmde çok saçma teknik detaylar vardı. Sırf gerilim, kan ve vahşet yapacağız diye bütün mantık kurallarını hiçe sayan yapımcılarla bu iş yürümez arkadaş. Seriyi son iki film ile batırdılar.
3


avatar
(8) -
İlk 2 film iyiydi 3 ve 4'ü tamamen seriyi tamamlamak için izledim. Özellikle bu filmde roller çok yapmacık geldi bana..


default avatar
(36) -
izledikten sonra filmin sonundan bir sn sonra sileceğiniz bir film(ben öle yaptım)
6


default avatar
(79) -
wrong turn serisi çok fazla anlam yüklemediğim ve sadece kan ve şiddet görmek istediğim zamanlarda izlemeye karar verdiğim ve her seferinde saçma sapan konusuna, basit klişelerine, uyduruk oyunculuklarına rağmen enteresan bir şekilde zevk aldığım bir seri olmuştur. bu film de serinin diğer filmleri gibi beklediğimi verdi bana. izleyecek olanlara her türlü saçmalığa hazır olmalarını tavsiye ediyorum. amacınız yalnızca kan görmekse (benim gibi) buyrun izleyin derim. ama yok ben biraz mantık arıyorum derseniz amman diyim uzak durun.

Cevaplar (2)
avatar
(340) -
kan görmek istiyorsan mezbahaneye git , yoruma bak saçmalık


2
| Bildir
default avatar
(182) -
Dostum çok iyi yazmışsın bence. ''Enteresan bir şekilde'' dediğinde sadist bir zevk. Tıpkı çocukken böcekleri ezmemiz gibi. Öldürmenin verdiği haz. Güzel olanı parçalamak!

Bu hazı herkes tanır bence hepimiz çocuk olduk toplumun normlarıyla donatılmadan önce.

(yanlış anlamayın arkadaşlar ben filmin 15 dakkikasından sonrasına dayanamadım ama bu film izlenirse yanlız bu sebeple izlenir onu yazdım)


0
| Bildir


avatar
(340) -
herşeyiyle rezil bir film.


avatar
(3699) -
Yazılacak herhangi bir şey yok.. Seriyi tamamlamak adına izledim ve sildim.. Hepsi o kadar..

İyi seyirler.. yakaladım
3


avatar
(70) -
Film de kan gövdeyi götürmüş resmen gerekten iyi film.Tek eleştireceğim şey oyuncu arkadaşlar bazı yerlerde çok ilginç tepkiler vermişler.Filmi izlerken aynen şunları söyledim..Yapmayın be abi şu tepkileriniz birazdaha gerçekçi olsun dediğim 2. veya 3 sahne oldu.ANcak film genelinde gerçekten süperdi.Benim hoşuma giden olayın geçtiği hastane de güzeldi genel olarak filmin serisini pek detaylı hatırlamam ancak en az onlar kadar iyiydi
8


avatar
(14) -
yazıcak çok az şey var bende buna uyum sağlıyacağım kült bi seri olabilirdi bu filmler aynen 13.cuma da olduğu gibi fakat izlediğim en aptal korku kurbanlarına sahip bir filmi kült kategorisine sokarsam çarpılırım herhalde yapmayın izlemeyin hobi olarak da olsa


avatar
(232) -
Korku Kapanı filmini güzel yapan bana kalırsa ormanda geçmesi ve insanların çeşitli tuzaklara yakalanarak ölmesiydi ama bu filmde olay bambaşkaydı özellikle ölümler falan çok komik geldi bana hahahahaha Yani serinin bu filminde tamamen saçmalamışlar.


avatar
(22) -
Serinin ilk filmi bir korku filmi olarak çok iyi ve tatmin ediciydi ama diğer 3 film için aynı şey söylenemez. zaten ilk filmden sonraki devam filmleri video piyasası için çekilmiş bu film sinema filmimi bilmiyorum ama serinin içinde en kötü, mantık ve kurgu hataları ile dolu tamamen olmasada çok kötü bir film. Filmin yönetmeni 3. filmi yöneten adam 3. filmde saçmalıklarla dolu kötü bir sayılırdı ve biraz komikti ama bu ondan daha beter. Filmin en önemli kusurları: kurgu hataları, mantıksız, gerçeküstü sahneler ve olay akışı, araya giren bir grup genç arasında yapılan saçma sapan bel altı sıkıcı sohbetler, şakalar tamamen klişe ve rezillik, kadrodaki oyuncuların yarısından çoğunun berbat rol yapması özelliklede yan roldeki bayan oyuncular çok kötü rol yapıyorlar galiba sokaktan bulup kadroya sokulmuş. Filmdeki en çok dikkat çeken saçmalıklar; yamyam katillerin bir saç tokası yardımı ile kapalı bulundukları hücreden kaçmaları. (sıradan bir tel toka nasıl anahtar görevi gördü anlayamadım), diğer önemli saçmalıkta yıllardır kapalı kalan hastanenin içindeki eşyaların, hasta dosyalarının ve devlet mallarının oradan alınmaması hastane terk edilmesine rağmen elektirik ve su bulunuyor kimse orayı imha etmemiş (devlet orayı yamyamlara ayırmış sanırım ev olarak) yönetmen ve yapımcılar böyle saçmalıklarla dolu devam filmi yapmaya devam edeceklerse zahmet etmesinler seriyi iyice dibe soktular. Ama fazla olan milyonlarca dolarlarını harcamaktan hoşlanıyorlarsa yorumsuz. Filme, cinayet sahnelerinde dehşet verme ve şaşırtma konusunda az çok başarılı olduğu ve korku filmi olduğunu hissediren kanlı, sadist sahneleri olduğu için 3/10 veriyorum oda biraz tatmin edici olduğu için hikaye ve olay örgüsü ise berbat.
5


avatar
(159) -
güzeldi beklentilerimi karşıladı durmak yok 5 te gelir yakında inşallah Gülücük


avatar
(210) -
yaw arkadaş bu ne böyle nerde o 1-2 de ki aksiyon gerilim sahneleri ??? x-men gibi geriye gitmişler ama bişi bulamamışlar canlı canlı insan otopsi si yapalım demişler sanırım kanlı sahneleri abartmamışlar resmen rayından çıkarmışlar ! ayrıca bir sürü mantık hataları dolu izlenebilirlikten çıkmış bir film olmuş ne diye çektiler bu filmi anlamadım ! 1-2 hatrına 4 puan yinede insaflı davrandım..
4


default avatar
(72) -
İzlenebilir.Bana itici gelen ilk üç filmdeki atmosferin bu filmde olmayışı daha çok orman içinde geçerdi, yaşadıkları ev küçük olduğu için sakladıkları yer masanın altı olurdu gibi. Bazı sahneler benide çileden çıkarttı ama dedim ya izlenebilir.(Seriyi sevenler, ilk izlicekler bulaşmasın) "The Hills Have Eyes" tavsiye ederim en azından ilk filmini.


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film