Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(401) -
İyi çekimler ve ana karakterlerde iyi oyunculuk; ağır gidiyor ama seyretmeye değer. Başta filmi Mandariinid [2013] benzeri bir hikaye olarak düşündüm (savaşın ortasında yaşlı adam) ama öyle değilmiş, Sosyo-ekonomik durum ve doğa insan mücadelesi dersek daha iyi olur kanımca. Sanatsal değerlendirmeyi önceliğine koyanlar için kaçmaz.
8


avatar
(56) -
Gürcistan adına yabancı oskarı için "Tangerines" ile yarışan Mısır Adası yarışı kaybetti. Mısır Adası'nı özellikle İlyas Salman için Webde çıkar çıkmaz seyrettim durağanlıkta biraz sınırda bir film. Konu ve hareket çok kısıtlı kalmış gibi... Ama Tangerines filmini izlemenizi öneririm.


avatar
(90) -
Sessiz sedasız güzel bir film. Nuri Bilge Ceylan tarzı uzuuun uzuuun müziksiz konuşmasız sadece ortam sesini dinlediğiniz sahneler pek bi fazla. Ödüle iddialı filmler böyle olacak diye bir şart yok ama bu tip yönetmenlerin bu ısrarını da anlamış değilim. Elin oğluda böyle filmlere karşı inatla oscar vermiyor arkadaş anla artık. 
Sürprizbozan: Göster
5


default avatar
(340) -
Seyri güzel bir film İlyas Salman oyunculuğunun hakkını vermiş dram sevenler kaçırmasın .
8


avatar
(8404) -
nuri bilge ceylan filmlerine benziyor ilyas salman oynadığı ve oscar adaylığı için yarışmış olmasından kaynaklı sıkılsam da sonuna kadar izledim... bence böyle filmler önerilmez size kalmış...


avatar
(18) -
George Ovashvili nin Gagma Napiri(2009) filmini geçen hafta izledim ve çok beğendim, bu filmi de merakla bekliyorum.


avatar
(73) -
İlyas Salman'ın başrolünde yer aldığı film, bu yıl 87. defa dağıtılacak olan Oscar ödüllerinnde en iyi yabancı film ödülü için yarışacak 9 film arasında yer alıyor. Nuri Bilge Ceylan'ın Cannes'da Altın Palmiye kazanan Kış Uykusu filmi ise Oscar şansını kaybetti.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film