Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(6203) -
Açıkçası her şeyin dozunda olduğu çok seviyeli ve hoş bir filmdi. Özellikle İtalya'da olan sahneler çekimler mekanları bile sizi bulunduğunuz tüm kötü hislerden uzaklaştırmaya yeter. Ayrıca müzikler de harikaydı kısacası ben beğendim ve tavsiye ederim.Benden geçer not aldı
6


avatar
(8404) -
Dramı ağır basan bir Woody Allen filmi gibiydi. Filmin sonundaki manzaralara bayıldım, özellikle belirtmek isterim. Aile bağları, düğün dernek ve insanın iç dünyası gibi temalarla bezenmiş ama bildiğin klişe bir romantik komedi denebilir.


default avatar
(228) -
Samimi sıcak romantik bir film...
7


avatar
(284) -
Bir tarafta Hollywoodun romantik-komedilerinden gibi görünürken bir tarafta sofistike Avrupa sinemasına dokunan ancak her ikisinide olamadığı bir film olmuş.
Susanne Bier belkide Hollywooda geçiş yapmak istediği için midir bilinmez kendine has tarzından oldukça ödün vermiş görnüyor. Bazı bariz klişelere düşmekten sakınmamış kendini. Hikayesindeki Ida karakterini iyi oturtmuş ancak yan karakterler karikatürler gibi abartılı yada sönük kalmış tam oturtulamamış.
Bunlara karşın Idayı canlandıran Trine Dyrholm iyi bir oyunculuk sergilemiş. Filmin atmosferi ve mekanları gerçekten çok güzel gözlere şenlik görüntülerle bezenmiş. Nedense bizim ülkemizde çekilen yabancı yapım filmlerde hiç böyle gösterilmiyor ülkemiz. Neyse sonuç olarak Susanne Bier filmi olarak yeterli olmasada izlenebilir vaktinizi öldürmeyecek bir film.
-Filmin orjinal ismi olan 'Den skaldede frisør' Türkçeye çevrildiğinde kel kuaför anlamına geliyor.
6


default avatar
(1723) -
orta yaş aşk filmi...güzel ve izlenebilir
6


avatar
(40) -
Susanne Bier'den daha iyi bir film beklerdim
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film