Giriş Kayıt

El club de los lectores criminales (2023) Yorumlar

Yorumlar (4)
avatar
(540) -
Maskeli slasher filmlerini sevenlere ideal. Sürükleyici bir hikayesi var. Yine merakla katil kim diye sorguluyorsunuz kendinizi. Tahmin edilmesi zor tabi ama Scream filminin izinden gittiği fazla belli. Bu türü sevdiğimden keyifle izledim.


avatar
(185) -
Cumartesi akşamı denk geldim filme ve teen-slash filmler tarzım olduğu için hemen izledim.Çok çok iyi değildi ama yerden yere vurmaya da gerek yok. Ben izlerken keyif aldım. sıkılmadan izledim. türü sevenler deneyebilir.


avatar
(8408) -
Açılışta çalan Kasabian-Where Did All the Love Go? şarkısı çok iyiydi, ayrıca days are forgotten şarkısı da çok iyidir. It’s a sin coverı ve Death In Vegas’den Hands Around My Throat şarkıları da çok iyiydi. Kısa saçlı kıza bayıldım; tatlı, sade ve duru güzelliği var. İspanyolların güzel korku ve gerilim filmleri var ama bu film onlardan değil, tamamen Hollywood özentisi bir yapım. Ama izlenmeyecek kadar kötü değil, türü sevenler için klişe olsa da, bir şans verilebilir.


avatar
(253) -
Bu kadar yeteneksiz kişiyi bir araya getirip film çekmek de başarı. Sırf o nedenle 2 yıldız verdim. özellikle başrolde ki kız yetenek düşmanı olmasının haricinde aynı zamanda itici. Karaktere sempati dahi duymanızı engelliyor. Konusu ise "geçen yaz ne yaptığını biliyorum" ve "çığlık" filmleri karması. Benzerlerini onlarca defa izlemişsinizdir. Ancak bu kadar kalitesiz olanını bulmak gerçekten zor. Film nasıl yönetilmez, bir filmde nasıl oynanmaz türünde bir başyapıt. Sadece merak edenler için.
2


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film