Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(2674) -
Öncelikle şunu belirtmekte fayda var, bu bir film değil; acıdan zevk alan bir grup insanın yaptığı akla hayale gelmeyecek çılgınlıklardan oluşan bir gösteri. Poposunu dikenli kaplumbağaya ısıttırmaktan tutun da, vücuduna yüksek voltajda elektrik vermeye kadar her türlü uçukluk var bu gösterilerde. İşin ilginç yanı bu kadar acı çekmelerine rağmen bundan zevk alıyor olmaları...
6


avatar
(240) -
İnanılmaz gerçekten inanılmaz.Eskiden MTV'den takip edebildiğim şimdi ise sadece filmlerini izleyebildiğim bu seri için denebilecek tek şey inanılmaz.
Normal bir insanın yapamayacağını şeyleri yapan Jackass ekibi bu seferde süper bir yapım ortaya çıkarmış ama önceki filmine göre daha az iğrenç bir yapım (önceki filminde 3 kez kusma tehlikesi atlatmıştım).Jackass ekibinin hayranı veya güncel takip edenler için bulunmaz bir fırsat daha ama bu ekiple ilk kez karşılaşacaklar için kesinlikle şok etkisi yaratacaktır.Başta da belirttiğim gibi normal insanların yapamayacağı şeylerin yapan Jackass ekibini ilk kez seyredecek birine kesinlikle iğrenç gelecektir ama daha sonra bu ekibin film veya video serisini seyrederek eğlencenin dozajının gerçekten nasıl sonuna kadar kullanıldığını göreceksiniz.Genel izleyici için edinilmesi gereken bir tecrübe.İzlenmeli kategorisinde.
8


default avatar
(141) -
dağ dombikleri hahahahaha
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film