Giriş Kayıt

Kraliçenin Vedası (2012) Yorumlar


Les adieux à la reine

Yorumlar (7)
avatar
(6205) -
Ünlü ve çok güzel olan oyuncuların hatırına şans vermiştim. Fakat yavaş tempoda ilerleyen bir filmdi. Belki finalde bir şeyler olur da beklediğime değer mi dedim ama açıkçası final hiç tatmin etmedi. Yalnız kostümler ve mekan seçimleri başarılıydı Kısacası çok tavsiye edebileceğim bir yapım değil ...
4


avatar
(8408) -
Diane Kruger zaten güzel bir kadın, üstüne o dönemin saçları, kıyafetleri, muhteşem olmuş! İhtilalin kıvılcımı sarayı etkiliyor ama aşırı yavaş ve bol diyaloglarla... Biraz hareket eksikliği var, böyle yapımlara aksiyon şart! Sondaki gerilim fena değildi ama yeterli degildi. Ben pek gerek yok derim, siz bilirsiniz.


avatar
(2674) -
1789'daki Fransız ihtilalinden bir kaç gün öncesinde Versay sarayında kraliçe Marie Antoinette'nin kitap okuyucusu olarak görev yapan Sidonie Laborde'nin gözünden; ayaklanmaların kraliyet ailesi üzerindeki etkileri anlatılıyor...Ağır giden bir filmdi, belki finalde bir şeyler olur da beklediğime değer dedim ama aksine final hiç tatmin etmedi.
3


avatar
(150) -
Tam da Fransız Devrimi yaşanırken olayların içinde yaşayıp olayın dışında kalanların gözünden anlatılan bir dönem filmi
7


default avatar
(143) -
başı sonu anlamsız saçma sapan bir film,sonu bir yere bağlanmadığından uyumaya yardımcı olabilir.


avatar
(715) -
Kesinlikle beğenmedim..Dönem Fransa' sını değil de devrimden hemen önce versailles da yaşananları anlatmaya çalışıyor..Fakat nafile..Bir dönem filmi izlemek isterseniz aydınlanma çağının başlarındaki Avrupayı özellikle Danimarkayı hüzünlü bir aşk hikayesi ile harika anlatan "En kongelig affære" i şiddetleöneririm..Yine de keyif sizin..
2


default avatar
(1723) -
fransız devriminin bir kaç gün öncesinden devrime kadar olan zamanda saraya hizmetliler gözüyle bakış diyebiliriz filme ...aynı zamanda kraliçe Marie Antoniette nin ruh halini yansıtan bir film ...Çift konuyu anlatıyor bizlere çok ta başarılı... hizmetli sidonie tüm çalışanların aksine hiç dedikodu yapmaz kraliçenin aleyhinde konuşmaz egosu yoktur sadık bir hizmetlidir...tarihte kraldan çok ünlü olan Antoniette hizmetlisine hizmetlerinin karşılığını verircesine şanına yakışır bir final hazırlar....boşuna yazmamışlar Kraliçeyi listenin başına..sidonie nin güzelliği dikkat çekici... dönemin devrimin az öncesinin durumunu gayet iyi yansıttığını düşündüğüm filmi izlemenizi tavsiye ederim...sürpriz final etkileyici
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film